Lego 76911 speed ​​​​champions: 007 jucărie de construcție aston martin db5 (replică model de mașină james bond cu minifigurină)

Lego 76911 speed ​​​​champions: 007 jucărie de construcție aston martin db5 (replică model de mașină james bond cu minifigurină)



Setul de construcție a mașinii model LEGO Speed ​​​​Champions „007 Aston Martin DB5” oferă copiilor cu vârsta de 8 ani și peste, iubitorilor de mașini și tuturor fanilor 007 șansa de a colecta, construi și explora una dintre cele mai faimoase mașini sport din lume. Reflectând eleganța și rafinamentul atemporal, această replică fidelă LEGO a emblematicei mașini sport britanice din 1964 atrage ochiul spectaculos. Cu toate acestea, jucăria pentru copii te invită și la urmăriri în ritm rapid. Mașina sport Aston Martin DB5 are roți din sârmă argintie și 4 seturi suplimentare de plăcuțe de înmatriculare din diferite filme James Bond. Piesa de colecție este completată de minifigurina care îl înfățișează pe James Bond din No Time To Die. Seturile de construcție LEGO Speed ​​​​Champions includ mini versiuni ale celor mai emblematice și mai grozave mașini din lume și sunt un tribut minunat adus inginerii lor. Populare atât la copii, cât și la adulți, aceste modele impresionează ca piese de afișare și sunt potrivite și pentru curse incitante cu alte mașini de jucărie din gama Speed ​​​​Champions. Sunt un cadou grozav pentru orice mare sau mic fan al mașinilor sport și al lui James Bond.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

campioni de viteză de serie
piese 298 bucati
Conținut/Echipament Modelul de mașină are roți din sârmă argintie, 4 plăcuțe de înmatriculare interschimbabile, spațiu pentru o minifigurină la volan și o cheie de jucărie distractivă. Minifigurină LEGO: James Bond într-un costum negru cool, inspirat din filmul No Time To Die.
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Funcțiile de rotire și zoom sunt disponibile în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, permițând copilului să vadă imaginile modelului digital din orice unghi.
Mai multe informații Aston Martin DB5 007 are 5 cm înălțime, 17 cm lungime și 7 cm lățime.

LEGO
76911

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare