Jucărie de construcție lego 71771 ninjago templul regelui de cristal

Jucărie de construcție lego 71771 ninjago templul regelui de cristal



Setul de joacă LEGO NINJAGO Templul Regelui de Cristal (71771) pentru copii cu vârsta peste 8 ani este plin de caracteristici și funcții interesante care le permit copiilor să-și recreeze scenele preferate din seria TV NINJAGO: Crystallized. Acest set LEGO NINJAGO include templul cu o mulțime de elemente interesante, cum ar fi tronul Regelui de Cristal, o închisoare plutitoare și diverse capcane, precum și 6 minifigurine LEGO NINJAGO pentru fanii ninja pentru a recrea aventuri pline de acțiune. Există 6 minifigurine: 4 minifigurine ninja exclusive - Cole, Zane, Kai și Jay cu armele lor elementare - plus Regele de Cristal ca o altă figurină exclusivă cu 4 brațe și un gardian de piatră de răzbunare în armură de cristal. Copiii trebuie să urce în vârful templului pentru a recupera armele elementare furate de ninja. Dar atenție – acesta este plin de capcane periculoase pentru a-i opri! Ei trebuie să ocolească capcanele și să smulgă armele Regelui de Cristal de pe tronul său înainte de a-l învinge pe el și pe Gardianul Răzbunării într-o luptă finală. Depinde de cei mici să-i oprească pe cei doi să preia Orașul NINJAGO!

 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria ninja merge
piese 703 piese
Conținut/Echipament Setul de joc Templul cu tronul Regelui de Cristal, închisoarea plutitoare și mai multe capcane. 6 minifigurine: 4 minifigurine ninja exclusive: Cole, Zane, Kai și Jay cu armele lor elementare, 2 minifigurine: Crystal King cu 4 brațe și un gardian al pietrei răzbunării în armură de cristal.
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Jucăria de acțiune vine cu instrucțiuni digitale interactive de construcție pentru a face construirea și mai distractivă. Disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, instrumentele de zoom și rotire vă ajută să vizualizați modelul pe măsură ce construiți. De asemenea, progresul poate fi salvat în aplicație în orice moment.
Mai multe informații Templul Regelui de Cristal măsoară peste 13 cm înălțime, 10 cm lățime și 18 cm adâncime. După ce se joacă, templul poate rămâne pur și simplu expus și poate fi admirat de toți.
dimensiune Lățime: 378 mm x Înălțime: 71 mm x Adâncime/Lungime: 354 mm
Greutate 1,1 kg

LEGO
71771

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare