Jucărie de construcție lego 41716 friends aventurile de navigație ale lui stephanie

Jucărie de construcție lego 41716 friends aventurile de navigație ale lui stephanie



Oferă-i cadou micuților tăi care iubesc bărcile și modelele de vehicule LEGO LEGO Friends Aventurile de navigație a lui Stephanie (41716) jucărie cu barca cu vele pentru copii cu vârsta peste 7 ani. Copiii se pot alătura lui LEGO Friends Stephanie, în timp ce ea își împlinește visul și se alătură unui echipaj care încearcă să doboare recordul mondial pentru navigația pe tot globul. Acest set de joacă LEGO Friends include o barcă cu pânze de jucărie cu detalii autentice, cum ar fi o velă flexibilă, un radar și o roată a navei care se întoarce efectiv. Există, de asemenea, 3 minifigurine LEGO Friends care vă ajută să spuneți povești imaginative despre aventurile din marea liberă: Stephanie, Elijah și căpitanul Maxine, cu o mulțime de accesorii interesante, cum ar fi o tabletă pe care să o sunați acasă, un walkie-talkie, o pereche de binoclu de jucărie, o dronă. și un controler, plus 3 veste de salvare pentru a proteja minifigurinele. Cu acest set creativ, copiii vor afla, de asemenea, despre realizările epice ale unui marinar de renume mondial, în timp ce iau parte la Călătoria de vis a lui Stephanie, unde ea dă totul pentru a-și atinge excelența sportivă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

prieten de serie
piese 304 bucati
Conținut/Echipament Barca de jucărie are o velă flexibilă, linie de sosire, o insulă și 3 minifigurine: Stephanie, Maxine și Elijah în haine de marinar; și alte accesorii precum binoclu, o dronă cu controler, 3 veste de salvare,
varsta recomandata de la 7 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Setul de vehicule LEGO vine cu instrucțiuni clare, tipărite, iar copiii pot accesa și instrucțiuni digitale de construcție pentru a construi această barcă cu pânze. Disponibil prin aplicația Instrucțiuni de construcție LEGO, acest ghid interactiv le permite copiilor să rotească, să mărească și să-și vadă creația în 3D!
Mai multe informații Această barcă pentru copii măsoară peste 26 cm înălțime, 9 cm lungime și 25 cm lățime, așa că va ocupa spațiu minim atunci când este afișată.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 57 mm x Adâncime/Lungime: 382 mm
Greutate 620 grame

LEGO
41716

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare