LEGO 11025 Jucărie de construcție cu placă de construcție albastră clasică (placă de bază pătrată, albastră, cu știfturi de 32x32)

LEGO 11025 Jucărie de construcție cu placă de construcție albastră clasică (placă de bază pătrată, albastră, cu știfturi de 32x32)



Pregătește scena pentru jocul creativ cu Placa de construcție albastră LEGO Classic (11025). Măsurând 25 cm x 25 cm, această placă de construcție LEGO de înaltă calitate le oferă copiilor un peisaj LEGO spațios de 32 x 32 pentru a construi, a se juca și a se expune. Inspiră constructorii LEGO cu o gamă infinită de posibilități de construcție - de la stațiuni de pe litoral cu piscine însorite până la nave cu pânze în marea liberă! În plus, această placă de bază LEGO de înaltă calitate oferă suficient suport pentru a ține cărămizile LEGO în orice unghi - chiar și cu susul în jos! Datorită prinderii ferme, copiii își pot lua și expune creațiile fără riscul de a se prăbuși. Seturile LEGO Classic oferă copiilor posibilitatea de a se exprima și de a se juca după cum doresc. Și pe măsură ce ei construiesc, creează și își imaginează

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Clasic
piese 1 bucata
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
dimensiune Latime: 250mm x Adâncime/Lungime: 250mm

LEGO
11025

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare