Set de expansiune lego 71409 super mario maxi spikes cloud challenge jucărie de construcție (set cu 3 figurine inamice, inclusiv fratele bumerang și planta piranha)

Set de expansiune lego 71409 super mario maxi spikes cloud challenge jucărie de construcție (set cu 3 figurine inamice, inclusiv fratele...



Copiii își pot crea propriile niveluri de nor LEGO Super Mario cu jucăriile de construcție LEGO Super Mario Setul de expansiune Super Mario Maxi Spikes Cloud Challenge. Setul include provocări familiare din jocurile video Super Mario și 3 figurine LEGO: un maxi vârf, un frate bumerang și o plantă piranha. Jucătorii câștigă monede digitale duelându-se cu unul dintre cele 3 personaje neincluse - LEGO Mario, LEGO Luigi sau LEGO Peach - cu Maxi Spike, sărind pe trambulinele portocalii cu ciuperci pentru a ajunge la Boomerang Brother, sau la blocul Super Star -Use. Descărcați aplicația LEGO Super Mario pentru instrucțiuni de construcție, sfaturi interesante și mai multe idei pentru a oferi copilului dumneavoastră o experiență și mai creativă și distractivă. Acest set de joacă este un cadou grozav pentru creatorii de tendințe cu vârsta peste 7 ani, care pot invita alți copii și prieteni să se alăture distracției. Seturile de pornire și seturile de expansiune LEGO Super Mario le permit fanilor să creeze, să reproiecteze și să extindă niveluri unice și să se îmbarce în multe misiuni interesante de colectare a monedelor.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Super Mario
piese 540 buc
Conținut/Echipament Set de expansiune LEGO Super Mario cu 3 inamici LEGO Super Mario: Maxi Spike, un frate bumerang și o plantă piranha.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Notă Unul dintre seturile de început - 71360, 71387 sau 71403 - este necesar pentru aventurile interactive de joc.
Mai multe informații Configurația de bază a modelului modular are 19 cm înălțime, 38 cm lățime și 25 cm adâncime și poate fi combinată cu alte seturi LEGO Super Mario

LEGO
71409

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare