Playmobil 71202 city life - ambulanta cu lumina si sunet, jucarie de constructie

Playmobil 71202 city life - ambulanta cu lumina si sunet, jucarie de constructie



Deveniți eroul propriei aventuri cu ambulanța PLAYMOBIL cu lumină și sunet. Funcțiile realiste ale ambulanței moderne cu uși laterale și din spate care pot fi deschise, precum și un modul de lumină și sunet pe acoperiș și accesoriile detaliate pentru medic încurajează jocurile de rol imaginative. Ambulanța se deplasează la locul accidentului pentru a-l trata pe muncitorul în construcții rănit. Fixat în siguranță de targă, pacientul este împins în cărucior și apoi condus direct la spital. Un set de joacă grozav pentru copiii care doresc să se prefacă a fi paramedici. Ambulanță de jucărie PLAYMOBIL de înaltă calitate pentru copii de la 4 ani și peste. Setul de joacă include trei figurine PLAYMOBIL, un vehicul de urgență cu funcție de lumină și sunet, targă ambulanță, defibrilator, pungi de perfuzie și numeroase accesorii medicale pentru misiuni de salvare incitante în camera copiilor. Datorită instrucțiunilor de asamblare imprimate atașate cu imagini, asamblarea este o joacă de copii. Seturile PLAYMOBIL din seria City Life conțin vehicule moderne și modele realiste cu ajutorul cărora copiii își pot dezvolta abilități importante și încrederea în sine.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria City Life
Conținut/Echipament Cifre: 1 paramedic, 1 paramedic, 1 persoană rănită; Accesorii: 1 ambulanta cu modul de lumina si sunet, 1 targa transport pacient, 1 punga de perfuzie cu tub de perfuzie, 1 defibrilator, 1 dosar documentatie, 3 panouri de diagnostic, 3 bandaje cu atele, 1 casca de constructii, 1 ciocan de aer, 1 bandaj pentru cap, 2 bandaje din ipsos, 1 foaie de etichete cu material de bandaj, 1 ceas de mână, 1 stetoscop
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Ambulanță PLAYMOBIL cu un aspect modern și o mulțime de accesorii pentru a avea grijă de muncitorul în construcții rănit. Modulul de lumină și sunet de pe acoperiș necesită trei baterii micro de 1,5 V (nu sunt incluse) Dimensiuni: 27 x 13 x 14 cm (LxPxH)
Accesorii necesare 3x baterii micro de 1,5 V
dimensiune Lățime: 130 mm x Înălțime: 140 mm x Adâncime/Lungime: 270 mm

PLAYMOBIL
71202

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare