Playmobil 71203 city life - elicopter de salvare, jucărie de construcție

Playmobil 71203 city life - elicopter de salvare, jucărie de construcție



Începeți zboruri interesante de căutare și salvare cu elicopterul modern de salvare de la PLAYMOBIL. Elicopterul detaliat are pale de rotor în mișcare, precum și uși laterale, hayon și ferestre de cockpit care pot fi deschise. Există loc pentru doi piloți în cabina de pilotaj. Pacienții răniți pot fi împinși în elicopter pe targa de salvare și transportați cu avionul la spital. Carcasele medicului și echipamentele de prim ajutor sunt la bord pentru acordarea primului ajutor la locul accidentului. Un set de jucării detaliat pentru copiii curioși care ar dori să se cufunde în viața de zi cu zi a unui salvator. Jucaria PLAYMOBIL pentru copii cu varsta de 4 ani si peste contine trei figurine PLAYMOBIL, un elicopter de salvare, o targa pentru ambulanta, trusa de prim ajutor, trusa de prim ajutor si multe alte accesorii pentru actiune de joaca incitanta in camera copiilor. Cu etichetele de bandaj incluse, răniții pot fi tratați individual. Picioarele cu rotile ale șezlongului pot fi pliate, iar șezlongul poate fi transportat de două persoane folosind mânere. Gama PLAYMOBIL City Life include vehicule moderne și modele realiste cu care copiii își pot dezvolta abilități importante și încrederea în sine.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria City Life
piese 48 buc
Conținut/Echipament Cifre: 1 pilot de salvare, 1 copilot de salvare, 1 persoană rănită; Accesorii: 1 elicopter de salvare, 1 targă ambulanță, 1 perfuzie cu tub de perfuzie, 1 set de instrumente de prim ajutor, 1 rucsac, 1 geantă de prim ajutor, 1 husă de prim ajutor, 1 foaie de etichete cu material de bandaj, 1 cască cu microfon , 1 capac cu vârf, 1 căști, 1 ceas de mână
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
prezintă elicopter de salvare PLAYMOBIL cu un aspect modern! Excursionul accidentat poate fi transportat cu targa de salvare. Paletele rotorului sunt mobile. Dimensiuni: 36 x 13 x 16,5 cm (LxTXH)
dimensiune Lățime: 130 mm x Înălțime: 165 mm x Adâncime/Lungime: 360 mm

PLAYMOBIL
71203

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare