PLAYMOBIL 71180 Ayuma - Zâna Pădurii Leavi, jucărie de construcție

PLAYMOBIL 71180 Ayuma - Zâna Pădurii Leavi, jucărie de construcție



În calitate de zână a pădurii, Leavi prețuiește și are grijă de pădurea de zâne și descurajează intrușii cu magia ei de viță de vie. Întotdeauna alături de ea este animalul ei spiritual, bufnița. Cu mare plăcere Zâna Pădurii Leavi are grijă de animalele și plantele pădurii de zâne. Totul crește și prosperă sub grija ei. Dar chiar dacă intrușii se strecoară în pădurea cu zâne, Leavi nu este deloc lipsit de apărare. Cu farmecul ei Plant Vine, ea poate ține și împiedica vizitatorii nedoriți. Animalul ei spiritual credincios, bufnița, este mereu alături de ea în toate aventurile. Cu personaje iubitoare, povești magice și efecte grozave, figurinele PLAYMOBIL Ayuma te invită la jocuri de rol creative. Distracție fantastică pentru copiii cu vârsta peste 7 ani. Jucăria de zână este formată din Forest Fairy Leavi și o pereche de aripi de zână cu clips.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Aventurile lui Ayuma
piese 5 bucati
Conținut/Echipament Figurine: 1 x Forest Fairy Leavi; Accesorii: 1 fusta Forest Fairy, 1 pereche de aripi Forest Fairy
varsta recomandata de la 7 ani la 12 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Distracție fantastică cu aplicația Adventures of Ayuma. Obțineți magia pe smartphone-ul dvs.! Ajută-l pe Leavi, Josy, Elvi și celelalte Zâne să protejeze cristalele și pădurea cu zâne. Joacă mici jocuri, rezolvă mistere și ghicitori și mergi în aventuri magice. Scufundați-vă în pădurea magică de zâne și explorați Ayuma acasă.
Mai multe informații Aplicația The Adventures of Ayuma acum pe App Store și Google Play. Puteți găsi mai multe informații despre aplicație în App Store sau pe Google Play. Cerințe minime de sistem: Android versiunea 9 Pie sau o versiune ulterioară și iOS versiunea 12 sau mai mare.

PLAYMOBIL
71180

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare