PLAYMOBIL 71074 Wiltopia Young Urangutan Jucărie de construcție

PLAYMOBIL 71074 Wiltopia Young Urangutan Jucărie de construcție



Urangutanii sunt regii copacilor, deoarece își petrec cea mai mare parte a vieții în vârfurile copacilor. Urangutanul este una dintre cele mai apropiate rude ale noastre. Brațele lui lungi, care ajung până la glezne când stă în picioare, sunt deosebit de fascinante. Urangutanii sunt foarte inventivi și pot chiar să facă instrumente și unelte. De exemplu, ei folosesc bețe ca sulițe pentru a prinde pește. Maimuțele își construiesc cuiburile sus, în copaci. Acolo sunt bine protejați de prădători. Figura urangutanului poate prinde obiecte cu o mână și un picior. Lumea de joacă Wiltopia de la PLAYMOBIL invită copiii să descopere regiuni interesante ale lumii noastre care merită protejate și numeroșii lor locuitori de animale și combină jocul și învățarea într-un mod unic.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Wiltopia
piese 9 piese
Conținut/Echipament Tânăr organ-utan, o plantă, o frunză, banane și un card de cunoștințe despre animale.
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Aplicația web Wiltopia oferă conținut audio și video extraordinar și îi duce pe copii chiar în habitatul animalelor. Pur și simplu scanați codul QR de pe cardul de colectare a animalelor și lumea detaliată a animalelor și a plantelor va veni acasă. Cu funcția AR, este posibil și un selfie cu tânărul urangutan. Acesta este modul în care transferul de cunoștințe funcționează cu distracție și efect de învățare.
Mai multe informații Wiltopia este prima gamă de produse PLAYMOBIL care constă în medie peste 80% material durabil. Deșeurile de plastic sortate primesc o nouă viață și servesc drept sursă de material pentru această lume extraordinară a jocului. Acest lucru economisește resurse și, mai ales, mediul înconjurător. Desigur, toate produsele Wiltopia îndeplinesc standardele obișnuite de siguranță ridicate și calitatea și durabilitatea PLAYMOBIL dovedite.

PLAYMOBIL
71074

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare