Spin master league of legends ekko joc de rol cu ​​rachetă mărime naturală (peste 90 cm înălțime cu peste 15 lumini și sunete legendare, cosplay de înaltă calitate, piedestal, colecție champion)

Spin master league of legends ekko joc de rol cu ​​rachetă mărime naturală (peste 90 cm înălțime cu peste 15 lumini și sunete legendare,...



Deveniți un copil minune de gard cu racheta premium League of Legends de la Ekko. Arma cosplay de înaltă calitate, în mărime naturală, inspirată de joc, prezintă detalii autentice, mai mult de 15 lumini și sunete și cântărește 1,1 kg, astfel încât să pară reală. Acest accesoriu de colecție pentru cosplay prezintă detalii impecabile, la fel ca în League of Legends. Asta te transformă în Ekko, rupătorul de timp. Luminile și efectele sonore reacționează la fiecare mișcare și fac ca racheta lui Ekko să pară reală. Racheta de înaltă calitate a lui Ekko este un must-have pentru fanii League of Legends din întreaga lume. Arma din „League of Legends” poate fi montată corespunzător cu baza inclusă. Liliacul de înaltă calitate a lui Ekko din „League of Legends” este un articol de cosplay demn de campioni.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria League of Legends
Conținut/Echipament 1 rachetă premium Ekko, 2 suporturi, 1 set de instrucțiuni
adolescenți din grupul țintă
varsta recomandata de la 12 ani
sunet Da
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
accesoriile prezinta baterii
dimensiune Adâncime/Lungime: 900mm

Spin Master
6062994

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare