Jucărie de construcție a parcului acvatic lego 41720 friends (piscină din heartlake city cu mini figurine)

Jucărie de construcție a parcului acvatic lego 41720 friends (piscină din heartlake city cu mini figurine)



Copiii care se distrează vara vor adora parcul acvatic LEGO Friends (41720). Această jucărie pentru copii cu vârsta peste 6 ani le permite micilor constructori să recreeze un model de parc acvatic, plin de funcții pentru ore de joacă creativă și emoțiile unei piscine în aer liber. Există multe caracteristici realiste de explorat în piscina LEGO Friends, inclusiv 2 tobogane, o caracatiță care stropește apă, un duș cu cascadă și o grotă cu un acvariu. Departe de apă, există o zonă drăguță de schimbare cu duș și toaletă. Minifigurinele LEGO Friends Olivia și Nandi îl pot ajuta pe micuțul Santiago să se cațere pe plasa de alpinism și să îndrepte tunul cu apă spre Nandi pentru a o răcori.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


prieten de serie
piese 373 buc
Conținut/Echipament Set de joacă care include o piscină, 2 tobogane cu apă, un duș, zonă de schimbare, dulapuri, plasă de cățărat, o caracatiță stropitoare, tunuri cu apă, un stand de înghețată cu zonă de relaxare și o grotă. 2 minifigurine Friends: Olivia și Nandi, plus o microfigurină Santiago cu accesorii precum o vestă de salvare și un popsicle.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Acest set de joacă LEGO Summer vine cu instrucțiuni digitale de construcție care explică construcția pas cu pas. Cu ghidul interactiv din aplicația LEGO Building, copiii pot mări și roti și pot salva progresul, astfel încât să poată începe să construiască din nou în orice moment. Seturile LEGO Friends Heartlake City încurajează povestirea creativă și oferă o experiență de joc distractivă.
Mai multe informații Măsurând peste 16 cm înălțime, 32 cm lățime și 20 cm adâncime, acest set arată grozav datorită modelului de caracatiță rotativă și toboganelor strălucitoare.
dimensiune Lățime: 282 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 480 mm
Greutate 873 grame

LEGO
41720

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare