Lego 31206 art: jucărie de construcție cu logoul rolling stones (roșu/negru, set pentru adulți, decorațiuni de perete diy și artă de perete, cu coloană sonoră)

Lego 31206 art: jucărie de construcție cu logoul rolling stones (roșu/negru, set pentru adulți, decorațiuni de perete diy și artă de perete,...



Se spune că nu poți obține întotdeauna ceea ce îți dorești, dar fanii rock & roll și The Rolling Stones pot recrea una dintre cele mai distinctive logo-uri ale trupei din toate timpurile cu acest set de creație LEGO Art The Rolling Stones (31206) pentru adulți. Pe măsură ce construiți, puteți aduce un omagiu unei trupe rock emblematice pe măsură ce puneți fiecare piesă la loc. Recreează emblematica sigla Rolling Stones în 3D ca un omagiu adus celei de-a 60-a aniversări a trupei. Când începeți asamblarea matriței, scanați codul QR și ascultați coloana sonoră pentru o oră de divertisment care vă va cufunda în proiectul de decorare a peretelui DIY. Completați arta de perete cu o piatră semnătură Rolling Stones și sunteți gata să atârnați decorul original de perete pe peretele din camera de zi. Instrucțiunile de calitate pentru măsuța de cafea vă ghidează prin proiect și vă permit să retrăiți cele mai frumoase amintiri din cariera uluitoare a lui Rolling Stones pe măsură ce construiți. Descoperiți-vă pasiunea pentru meșteșugurile creative și aduceți un omagiu pictogramelor muzicale cu seturile de artă pentru adulți LEGO. Acest accesoriu pentru casă este o idee grozavă de cadou pentru fanii trupei legendare și, desigur, un cadou unic și pentru muzicieni. După finalizare, este un adevărat eye-catcher ca decor în casă sau birou. Acest accesoriu pentru casă este o idee grozavă de cadou pentru fanii trupei legendare și, desigur, un cadou unic și pentru muzicieni. După finalizare, este un adevărat eye-catcher ca decor în casă sau birou. Acest accesoriu pentru casă este o idee grozavă de cadou pentru fanii trupei legendare și, desigur, un cadou unic și pentru muzicieni. După finalizare, este un adevărat eye-catcher ca decor în casă sau birou.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


fel de serie
piese 1998-bucata
Conținut/Echipament Acest set de artizanat pentru adulți include 9 plăci de bază, o cărămidă semnătură, un cadru, un dispozitiv de îndepărtare a cărămizii, 2 elemente de suspendare, o broșură ilustrată care detaliază istoria construcției LEGO și a designerului.
varsta recomandata de la 18 ani
grup țintă Adult
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Funcție Scanați codul QR pentru a crea și asculta coloana sonoră în timp ce finalizați această artă de perete DIY și o plasați în camera de zi.
Mai multe informații Sărbătorește cea de-a 60-a aniversare a Rolling Stones cu acest set LEGO Art care măsoară 57 cm înălțime și 47 cm lățime.
dimensiune Lățime: 380 mm x Înălțime: 210 mm x Adâncime/Lungime: 322 mm
Greutate 3,1 kg

LEGO
31206

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare