Jamara lamborghini centenario 3in1, slide

Jamara lamborghini centenario 3in1, slide



Jamara are vehiculul ideal, prietenos copiilor, pentru cei mici din familie. Autenticul Lamborghini Centenario 3in1 ofera placere de condus in siguranta datorita caroseriei stabile si cu drag. Acest lucru este asigurat de spătarul cu bară de protecție laterală, suporturi pentru picioare detașabile și anti-răsturnarea. Bara de împingere și menținere este reglabilă pe înălțime de la 75 mm la 1000 mm, iar cu funcția de direcție copiii pot fi împinși ușor și în siguranță. Cu volanul la îndemână cu sunet, un portbagaj sub scaun și faruri false, Lamborghini Centenario ride-on este vehiculul ideal pentru cei mai mici exploratori, atât în ​​interior, cât și în exterior.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Conținut/Echipament Glisor cu bară de împingere și menținere reglabilă pe înălțime cu funcție de direcție, spătar cu bară de protecție laterală, suport pentru picioare detașabil, portbagaj sub scaun, faruri false, inel de cauciuc ultra-grip pe roți
varsta recomandata de la 6 luni
grup țintă bebeluși, copii mici
vehicul tip tobogan
material plastic
construcție pe patru roți
Avertismente Atenție: Utilizați sub supravegherea directă a adulților. Nu utilizați în zonele de trafic public și în trafic. Există risc de accident și rănire. Această jucărie nu are frână.
Informații suplimentare Bară de împingere și susținere reglabilă pe înălțime 75 mm - 1000 mm, inele de cauciuc ultra-grip pe roți.
dimensiune Lățime: 450 mm x Înălțime: 1.007 mm x Adâncime/Lungime: 718 mm
Greutate 4,7 kg

Jamara
460567

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare