Set creativ lego 41947 dots brățara lui mickey disney jucărie de construcție (set de artizanat 5 în 1, kit de bijuterii diy pentru copii, cu sclipici și cărămizi minnie mouse)

Set creativ lego 41947 dots brățara lui mickey disney jucărie de construcție (set de artizanat 5 în 1, kit de bijuterii diy pentru copii, cu...



Cunoașteți un copil în vârstă de peste 6 ani care este pasionat de artă și design și îl iubește pe eroul Disney Mickey Mouse? Atunci acest set LEGO DOTS Disney este doar cadoul potrivit! Pe lângă cele 5 brățări colorate, setul creativ de brățări Mickey include și o mulțime de strasuri, precum și elemente colorate și imprimate care pot fi depozitate în compartimentele lor separate reutilizabile. Copiii se pot juca împreună și pot folosi cărămizile speciale cu tematică Mickey pentru a crea 5 stiluri sau modele diferite pe brățările lor, pentru a reflecta starea de spirit sau interesele lor. De asemenea, modelele pot fi reproiectate în orice moment. Pe lângă modelul tipic de culoare Micky de roșu, alb și negru, sunt posibile și alte modele colorate.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DOTS
piese 349 buc
Conținut/Echipament Acest set de confecţionare a brățărilor de jucărie include 5 brățări reglabile în culori asortate, plus elemente și pietre colorate, strălucitoare, tematice Mickey Mouse & Friends.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Format la îndemână de luat cu dvs.: Există suficient spațiu pentru modele creative pe fiecare brățară lungă de 20 cm.

LEGO
41947

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare