Jucărie de construcție lego 75323 star wars the justifier (nava cu minifigurină cad bane și droid todo 360, setul the bad batch)

Jucărie de construcție lego 75323 star wars the justifier (nava cu minifigurină cad bane și droid todo 360, setul the bad batch)



Justificatorul de cărămidă LEGO este o replică fantastică a navei stelare folosite de Cad Bane la vânătoare de recompense. Copiii cu vârsta peste 9 ani pot recrea povești interesante din Star Wars: The Bad Batch. Fanii vor adora caracteristicile realiste ale acestei jucării Star Wars, cum ar fi motorul din spate care se pliază pentru modul de zbor și se pliază în jos pentru modul de încărcare, cabina detaliată, împușcătoarele cu știfturi în vârful aripii și celula de închisoare cu laser pentru Omega. Există 4 minifigurine LEGO Star Wars - Cad Bane, Omega, Fennec Shand și Hunter cu arme grozave - și droidul LEGO Todo 360. Acestea le vor oferi copiilor ore întregi de joacă imaginativă. Jucăria de construcție este o idee de cadou fabuloasă pentru tinerii creatori de tendințe. Setul vine cu instrucțiuni pas cu pas

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Starwars
piese 1022 bucati
Conținut/Echipament Navă spațială de jucărie LEGO Star Wars, care poate fi construită, Justifier are un cockpit detaliat, ușor de accesat și un motor spate pliabil, 2 detonatoare termice, o celulă de închisoare cu laser pentru Omega, împușcători cu arc, depozite de muniție pentru aripi. 4 minifigurine LEGO: Cad Bane cu 2 pistoale blaster, Omega cu cătușe, Fennec Shand cu un pistol blaster și Hunter cu un cuțit, plus droidul LEGO Todo 360.
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Justifier are 12 cm înălțime, 38 cm lungime și 50 cm lățime. După joc, modelul poate rămâne pur și simplu pe ecran.

LEGO
75323

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare