PLAYMOBIL 70636 1.2.3 AQUA Roată cu vârtej de apă cu jucărie de construcție Baby Shark

PLAYMOBIL 70636 1.2.3 AQUA Roată cu vârtej de apă cu jucărie de construcție Baby Shark



Ești gata pentru experimente distractive cu apă? Atunci seturile de joacă PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA sunt exact lucrul potrivit. Roata vârtejitoare de apă cu pui de rechin aduce distracție maximă de stropire în cadă. Pur și simplu atașați roata cu apă la marginea căzii sau a faianței cu ventuză, introduceți silueta și închideți ușa. Dacă paharul roșu este umplut cu apă și apa este turnată în lamele roții, roata începe să se miște. Începe plimbarea distractivă! Setul de jucarii contine o figurina PLAYMOBIL 1.2.3, un pui de rechin, o roata de apa si o cana. Seturile de joacă de la PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA promovează abilitățile motorii fine și înțelegerea conexiunilor într-un mod ludic. Cu ajutorul elementelor marcate cu roșu, fanii apei pot descoperi imediat diversele funcții de joc. Puiul de rechin poate înota.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria 1.2.3
piese 6 bucati
Conținut/Echipament Set de jucării cu o figurină PLAYMOBIL 1.2.3, un pui de rechin, o roată de apă și o cană.
varsta recomandata de la 18 luni la 4 ani
grup țintă copii mici, copii de grădiniță
material plastic
Mai multe informații Să mergem într-o plimbare distractivă în roata vârtej de apă! Turnând apă cu atenție (de exemplu, cu paharul de apă inclus), roata începe să se miște și lasă scafandru sau copilul amuzant de rechin să se învârtească. Dimensiuni: roata cu apa 13 x 13 x 9 cm (LxPxH). Dimensiuni: cana 7 x 6 x 8,5 cm (LxPxH).
Accesorii optionale Roata rotativa cu apa poate fi combinata ideal cu setul de jucarii 70635 Insula de inot cu tobogan de apa.

PLAYMOBIL
70636

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare