Jucărie de construcție LEGO 76220 DC Comics Super-eroii Batman vs Harley Quinn (Include 2 minifigurine)

Jucărie de construcție LEGO 76220 DC Comics Super-eroii Batman vs Harley Quinn (Include 2 minifigurine)59,00 lei Salveaza 18%
48,38 lei *In baza stocului disponibil

Setul LEGO DC Batman vs. Harley Quinn include minifigurine emblematice, vehicule interesante și accesorii minunate pentru a încuraja jocul și pentru a încuraja dezvoltarea copilului. Acest set de jucării Batman include 2 personaje populare din filmele cu supereroi DC: figurina de acțiune a lui Batman stă pe Batmanul lui rapid, iar Harley Quinn se plimbă cu skateboard-ul și mânuiește un ciocan uriaș. Seturile LEGO 4+ sunt pline de detalii fascinante care oferă copiilor cea mai bună experiență de joacă. Fiecare pungă de cărămidă din cutie conține un model complet și o figură de acțiune care pot fi asamblate rapid pentru o joacă imediată. Jucăria Batman include un bloc mare de pornire care face construirea bicicletei ușoară, precum și instrucțiuni intuitive de asamblare sub forma unei povestiri pline de culoare.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 38 BUCATI Livrare: 12.12.2023 - 28.12.2023
stoc furnizor


 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DC Comics Super Heroes
piese 42 buc
Conținut/Echipament Set de 2 minifigurine LEGO: Batman cu puternica sa Batcicletă și Harley Quinn cu un skateboard. Componentă de pornire pentru motocicletă și alte accesorii precum batarang, ciocan și dinamită.
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Batcycle are 3 cm înălțime, 9 cm lungime și 4 cm lățime. Jucăriile LEGO pentru băieți și fete cu vârsta peste 4 ani sunt perfecte pentru ca părinții și copiii să construiască și să se joace împreună, indiferent dacă sunt fani LEGO experimentați sau începători în cărămizile LEGO.

LEGO
76220

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare