Playmobil 71007 stație de îngrijire a animalelor jucărie de construcție

Playmobil 71007 stație de îngrijire a animalelor jucărie de construcție



Stația de îngrijire a animalelor cu două etaje este situată de-a lungul râului. Aici animalele native sunt îngrijite și hrănite. La stație se poate ajunge pe scări sau pe malul râului printr-un debarcader. Stația este bine echipată pentru îngrijirea animalelor și are o sală de tratament cu masă, lampă chirurgicală mobilă, cântare, lampă de căldură și monitor iluminat pentru vizualizarea cu raze X. O scară duce la ultimul etaj al gării. Acolo sunt depozitate alimente și sunt disponibile echipamente pentru cercetarea insectelor. După un tratament de succes, două adăposturi exterioare pot fi folosite de animale pentru relaxare. În prezent, acolo sunt găzduite un tapir și o familie de ocelot. De îndată ce animalele sunt din nou sănătoase, ele sunt eliberate în natură. Acest set detaliat de joacă îi duce pe copii în lumea fascinantă a Amazonului. Setul de joacă include trei figurine PLAYMOBIL, Sofia și Liv Palmer, și managerul de secție Dr. da Silva, un sanctuar pentru animale complet echipat, cu debarcader și incinte în aer liber, o barcă cu vâsle, o familie de tapiri, o familie de oceloți, doi fluturi, un papagal și multe altele. accesorii pentru aventuri captivante în sălbăticie. Cu o nouă dimensiune a figurii pentru copii de 5,75 cm.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Wiltopia
piese 347 bucati
Conținut/Echipament Figuri: 1 bărbat, 1 femeie, 1 fată Animale: 2 fluturi, 1 păianjen, 2 pești, 1 tapir, 1 tânăr tapir, 1 ocelot, 2 tineri oceloți, 1 papagal; Accesorii: 1 statie de ingrijire a animalelor cu incinta, lift de marfa si debarcader, 1 barca cu vâsle cu 2 vâsle, 1 steag si 1 coarda de acostare, 1 masa de tratament, 1 lampa de tratament, 3 radiografii, 1 cantar, 1 cutie de depozitare, 1 monitor , 1 tub, 2 borcane cu cremă, 1 loțiune, 1 spray, 2 mape, 1 draperie, 1 set de instrumente chirurgicale (4 bucăți), 1 pulpă de carne, 1 suport pentru sticle, 3 sticle de băut, 3 boluri, 1 lampă termică, 1 cutie de creștere cu inserții de paie, 1 ou, 1 coș, 1 cutie cu fluturi, 1 masă, 1 scaun, 1 laptop, 1 suport cu 3 eprubete, 1 microscop, 1 cutie cu insecte, 1 cameră, 1 stetoscop, 1 carte , 1 geantă de mână pentru copii, 2 panouri de informare pentru exponate, 1 iarbă, 1 furcă, 1 găleată cu apă, 1 manșon,
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Pentru acea parte suplimentară de cunoștințe: aplicația web Wiltopia oferă conținut audio și video grozav suplimentar și îi duce pe copii chiar în habitatul animalelor. Pur și simplu scanați codul QR de pe cardul de colectare a animalelor și lumea detaliată a animalelor și a plantelor va veni acasă. Cu funcția AR, este posibil și un selfie cu tapir. Acesta este modul în care transferul de cunoștințe funcționează cu distracție și efect de învățare.
Mai multe informații Wiltopia - minunat pentru mediu Wiltopia este prima gamă de produse PLAYMOBIL care constă în medie peste 80% din materiale durabile. Deșeurile de plastic sortate primesc o nouă viață și servesc drept sursă de material pentru această lume extraordinară a jocului. Acest lucru economisește resurse și, mai ales, mediul înconjurător. Desigur, toate produsele Wiltopia îndeplinesc standardele obișnuite de siguranță ridicate și calitatea și durabilitatea PLAYMOBIL dovedite.

PLAYMOBIL
71007

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare