Playmobil 71009 wiltopia noapte pădure tropicală, jucărie de construcție (cu efecte de lumină și sunet)

Playmobil 71009 wiltopia noapte pădure tropicală, jucărie de construcție (cu efecte de lumină și sunet)100,00 lei Salveaza 18%
82,00 lei *In baza stocului disponibil

Lumina magică de noapte aduce pădurea tropicală direct în camera copiilor cu diverse efecte de lumină și sunet. Sub protecția copacului, Alina și Rick se întâlnesc pentru a discuta sau a se bucura de liniștea serii, iar Rick este bucuros de conexiunea la internet care funcționează adesea aici. Prin introducerea de discuri gravate diferit, puteți comuta între două motive. Lumina, sunetul și volumul pot fi reglate folosind un controler și un buton de pe modulul electronic. Setul de joacă conține două figurine PLAYMOBIL Alina da Silva și Rick Palmer, o lumină de noapte cu sunete de pădure tropicală, două discuri cu motive interschimbabile, un tucan, o bufniță, un card de cunoștințe despre animalul tucan și alte extrauri interesante.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 38 BUCATI Livrare: 12.12.2023 - 28.12.2023
stoc furnizor


 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Wiltopia
piese 69 piese
Conținut/Echipament Cifre: 1 adolescent, 1 adolescentă; Animale: 1 pasăre, 1 tucan, 1 bufniță; Accesorii: 1 veioză din pădurea tropicală cu multe elemente diferite de copaci și plante și numeroase flori, 1 bandă de păr de plante, 1 rucsac, 1 pereche de binoclu, 1 card de cunoștințe „Tucan”
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
sunet Da
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Pentru acea parte suplimentară de cunoștințe: aplicația web Wiltopia oferă conținut audio și video grozav suplimentar și îi duce pe copii chiar în habitatul animalelor. Pur și simplu scanați codul QR de pe cardul de colectare a animalelor și lumea detaliată a animalelor și a plantelor va veni acasă. Cu funcția AR, este posibil și un selfie cu tucanul. Acesta este modul în care transferul de cunoștințe funcționează cu distracție și efect de învățare.
Mai multe informații Wiltopia - minunat pentru mediu Wiltopia este prima gamă de produse PLAYMOBIL care constă în medie peste 80% din materiale durabile. Deșeurile de plastic sortate primesc o nouă viață și servesc drept sursă de material pentru această lume extraordinară a jocului. Acest lucru economisește resurse și, mai ales, mediul înconjurător. Desigur, toate produsele Wiltopia îndeplinesc standardele obișnuite de siguranță ridicate și calitatea și durabilitatea PLAYMOBIL dovedite.

PLAYMOBIL
71009

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare