bruder Camion de tractare MAN TGA cu vehicul de teren, model de vehicul

bruder Camion de tractare MAN TGA cu vehicul de teren, model de vehicul



Toată lumea a văzut acest camion de remorcare în acțiune, încărcând vehicule distruse și ducându-le la atelierul de reparații. Pentru a putea salva vehicule, platforma de încărcare poate fi coborâtă, iar macaraua de ridicare poate fi extinsă și pivotată. Suportul de remorcare extensibil și echipamentul de încărcare, constând din lanțuri și cleme de roată, permit o remorcare sigură și rapidă. Calele pentru roți și suporturile pliabile asigură o ținere sigură, iar anvelopele cu benzi de rulare completează imaginea. Cabina șoferului rabatabilă a camionului MAN permite vizualizarea blocului motor, iar oglinzile cabinei șoferului pot fi rabatate. Capota vehiculului de teren poate fi, de asemenea, deschisă și parbrizul acestuia rabatat. În plus, vehiculul de teren este orientabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

scara 1:16
vehicul MAN TGA
camion scenariu
Conținut/Echipament Cabina șofer: cabină rabatabilă, capota poate fi deschisă; Caroseria vehiculului: formă de încărcare detașabilă, macara de ridicare extensibilă și pivotantă, inclusiv suport de remorcare și echipament de încărcare (format din lanțuri și cleme de roată), cale de roată și suporturi rabatabile; Șasiu: anvelope de rulare; Vehicul de teren: parbriz rabatabil, capotă cu deschidere, direcție Ackermann
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Accesorii opționale Pentru a spori distracția, remorcherul MAN TGA poate fi echipat cu Modulul Lumină și Sunet (Nr. 02801).
dimensiune Lățime: 185 mm x Înălțime: 255 mm x Adâncime/Lungime: 495 mm
Greutate 2 kg

bruder
02750

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare