Tren de marfă Spin Master Mighty Express Push-and-Go Nick cu mașină de jucărie cu vagon

Tren de marfă Spin Master Mighty Express Push-and-Go Nick cu mașină de jucărie cu vagon



Popularul serial animat de preșcolar Mighty Express este vorba despre trenuri vorbitoare cu personaje și instrumente individuale, precum și despre copiii Max, Nico și Lisa, care lucrează împreună pentru a se asigura că livrările sosesc la timp la destinațiile lor în și în jurul orașului Lokstadt, în ciuda faptului că provocări. Unul dintre eroii trenului este cargoul Nick, care vine într-o schemă de culori roșu și galben și este echipat cu un braț de prindere care îi permite să încarce încărcături grele în vagonul său. Vagonul este ușor de conectat și de deconectat pentru mâinile mici și poate fi atașat și la alte trenuri Push-and-Go Mighty Express (vândute separat). Trenul poate fi împins cu mâna pe sol sau pe șine (se vinde separat) și rulat în următoarea aventură.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Mighty Express
tip vehicul Tren
Conținut/Echipament Tren push-and-go cu vagon de marfă, prezentare colectivă
varsta recomandata de la 36 luni la 5 ani
grup țintă copii de grădiniță
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Aventurile incitante ale popularului serial preșcolar Mighty Express se rulează și în camera copiilor. Trenul de marfă Nick, acţionat manual, tip push-and-go, are un braţ de prindere mobil şi un vagon greu. Pur și simplu atârnă vagonul de locomotivă, împinge-l și Freighter Nick se rostogolește pe podea sau șinele Mighty Express (vândute separat) în următoarea aventură.
Accesorii opționale Construiește întreaga lume Lokstadt acasă cu setul Mighty Express Mission Station, setul de joacă Mighty Express Farm Station, seturile de figurine și piese (fiecare vândut separat).

Spin Master
6061432

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare