Spin Master Mighty Express Push-and-Go Mecanic de tren Milo cu mașină de jucărie Boxcar

Spin Master Mighty Express Push-and-Go Mecanic de tren Milo cu mașină de jucărie Boxcar



În Mighty Express, trenurile prind viață ca personaje reale, lucrând alături de copiii Nico, Max și Lisa pentru a se asigura că toate livrările sunt la timp. Cu trenurile push-and-go acționate manual de la Spin Master, aventurile serialului animat preșcolar prind viață și în camera copiilor. Când ceva trebuie reparat, mecanicul Milo este la îndemână, folosindu-și brațul cheie pentru a se asigura că toate piesele sunt la locul lor. Vagonul său poate fi cuplat și decuplat cu ușurință cu mâinile mici și oferă spațiu pentru transporturi mici. Doar împinge trenul și se rostogolește spre următoarea aventură pe podea sau pe șinele Mighty Express (vândute separat). Pentru ca toate poveștile din serialul TV să poată fi reinterpretate, ceilalți eroi Mighty Express sunt disponibili separat și ca trenuri push-and-go, la fel ca și figurinele copii Lisa, Max și Nico. Extindeți lumea Lokstadt cu setul Mighty Express Mission Station și setul de joacă Mighty Express Farm Station (ambele vândute separat).

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Mighty Express
tip vehicul Tren
Conținut/Echipament Tren push-and-go cu vagon de marfă, prezentare colectivă
varsta recomandata de la 36 luni la 5 ani
grup țintă copii de grădiniță
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Mecanicul Milo este echipat cu un braț de cheie articulat, astfel încât să poată efectua toate reparațiile în Lokstadt și să se asigure că toate comenzile de livrare ajung la destinație în siguranță. Vagonul de marfă este ușor de conectat și deconectat de la locomotivă pentru mâinile mici și poate fi atașat și la alte trenuri Push-and-Go Mighty Express (toate vândute separat).
Accesorii opționale Construiește întreaga lume Lokstadt acasă cu setul Mighty Express Mission Station, setul de joacă Mighty Express Farm Station, seturile de figurine și piese (fiecare vândut separat).

Spin Master
6061433

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare