Spin master mighty express tren motorizat red rescuer toy vehicle (rosu/alb, cu vagon de marfa)

Spin master mighty express tren motorizat red rescuer toy vehicle (rosu/alb, cu vagon de marfa)



Preșcolarilor le place să se strecoare în pielea eroilor lor și să experimenteze aventuri incitante cu ei pe care le pot ajuta să le modeleze. La Mighty Express, ei se pot identifica cu personajele de tren concepute cu dragoste, fiecare cu propriile forțe și abilități speciale. Acțiune suplimentară intră în joc cu trenurile motorizate Mighty Express ale lui Spin Master. Salvatorul roșu, trenul pompierilor, are o scară rotativă care nu este folosită doar pentru incendii. Vagonul de marfă din designul vagonului cu furtun poate fi atașat cu ușurință de locomotivă și decuplat din nou, chiar și cu mâinile mici. Este folosit pentru transporturi mici și inspiră idei de jocuri suplimentare. Pur și simplu apăsați butonul de pornire/oprire de pe locomotivă și trenul va porni într-o aventură. Deoarece Mighty Express Crew este cea mai puternică echipă, Freighters Nick și Baut-es Bruno sunt disponibile și separat ca trenuri motorizate. Toate trenurile sunt compatibile cu diferitele seturi de șine și seturi de joacă Mighty Express, precum și cu cele mai multe seturi de șine disponibile comercial.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Mighty Express
tip vehicul Tren
Conținut/Echipament 1 tren motorizat, 1 vagon de marfă, 1 prezentare generală, 1 set de instrucțiuni
Varsta recomandata de la 36 luni la 5 ani
grup țintă copii de grădiniță
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Fiecare pluton Mighty Express este echipat cu instrumentele adecvate rolului său în echipă. Red Rescuer are o scară rotativă, care se dovedește a fi extrem de practică nu doar în operațiunile de stingere a incendiilor. Vagonul de marfă în designul unui vagon cu furtun poate fi cuplat cu ușurință la locomotivă și, de asemenea, îndepărtat din nou. Oferă spațiu pentru transporturi mici și inspiră idei de joacă imaginative.
Accesorii necesare 2x baterii AAA
opțional Trenurile motorizate Mighty Express (fiecare vândute separat) sunt compatibile cu diferitele seturi de joc și piese Mighty Express pentru a aduce întreaga lume Lokstadt la viață în camera copilului.

Spin Master
6061431

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: