Spin master jumanji - reediție germană, joc de masă (jocul de familie plin de acțiune pentru 2-4 aventurieri curajoși cu vârsta peste 8 ani)



Jumanji - jocul pentru succesul cinematografic mondial. Atenție aventurieri: nu începe nimic care nu poate fi terminat. Ești suficient de curajos pentru a face față pericolelor jocului legendar Jumanji? Și să-i cucerești? Folosește Green Dome pentru a descifra rime și pentru a descoperi provocări de completat în timp ce te aventurezi prin junglă. Cine ajunge primul în centrul tablei câștigă pentru întreaga echipă. Dar ai grijă. Dacă un jucător își pierde ultima viață, pierdeți toți împreună. Joc de familie modern, cooperant, care promovează înțelegerea rapidă - aici trebuie să comunicați bine, să faceți puzzle și uneori să jucați pantomimă pentru a câștiga împotriva jocului ca o echipă - întreaga sală de jocuri devine fundalul marii aventuri în junglă. Jumanji — pentru 2-4 aventurieri curajoși cu vârsta peste 8 ani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Jumanji
timp de joc 30 de minute
limba germana
Conținut/Echipament 1 tablă de joc, 1 cupolă verde, 100 de cărți de provocare, 4 piese de joc, 12 jetoane de viață, 2 zaruri de întoarcere, 4 zaruri de provocare, 1 clepsidră (45 de secunde), 1 set de instrucțiuni
joc de familie, joc de cooperare
grup țintă Școlari, adolescenți, adulți
numărul de jucători 2 - 4 jucători
varsta recomandata de la 8 ani
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
dimensiune Lățime: 372 mm x Înălțime: 273 mm x Adâncime/Lungime: 54 mm

Spin Master
6062309

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare