Jucărie de construcție lego friends 41717 misiunea de salvare a animalelor a miei (include figurine de animale zebre și girafe și minifigurine 3 friends)

Jucărie de construcție lego friends 41717 misiunea de salvare a animalelor a miei (include figurine de animale zebre și girafe și...



Lăsați copiii să-și exploreze dragostea pentru animale cu Misiunea de salvare a animalelor LEGO Friends Mia (41717), care le permite micilor constructori cu vârsta de peste 7 ani să-și imagineze îngrijirea animalelor rănite. Copiii se pot alătura Miei LEGO Friends în stagiul ei de vis la un centru de salvare a animalelor cu acest set de joacă. Copiii pot crea scenarii interesante și povești distractive cu LEGO Friends și figuri de animale. Prin setul de walkie-talkie vine un apel că o zebră este rănită, iar prietenii se grăbesc în ajutorul lui. Înapoi la LEGO Friends Animal Rescue, copiii îl ajută pe doctor să examineze animalul cu trusa ei de medicamente și să folosească aparatul cu raze X pentru a verifica dacă există răni. Acest set creativ este un cadou grozav de ziua de naștere pentru copiii cu vârsta peste 7 ani care iubesc animalele sălbatice de safari, deoarece include mai multe animale de jucărie, cum ar fi o girafă de jucărie și o zebră, precum și un copac cu flori pe care animalele le pot ronțăi. Există, de asemenea, mini figurile LEGO Friends Mia, Dr. Makena și Joaquim, care pot juca povestea și pot îngriji animalele cu trusa de prim ajutor, termometrul și sticla incluse.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

41717 Friends Mias Tierrettungsmission, Konstruktionsspielzeug
LEGO
41717

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare