Jucărie de construcție cu motociclete lego 71768 ninjago jay's gold dragon

Jucărie de construcție cu motociclete lego 71768 ninjago jay's gold dragon



Acest set LEGO NINJAGO 71768 Dragonul de aur al lui Jay Motocicletă cu figurină de dragon include tot ce au nevoie tinerii ninja pentru a recrea scene interesante din serialul TV NINJAGO: Crystallized. Acest set de construcție pentru copii include o motocicletă de jucărie cu un cap de dragon auriu cu o gură mișcătoare și panouri laterale aurii. Include 2 minifigurine LEGO NINJAGO: Gold Dragon Jay (alimentat cu puternicul său nunchaku elementar de aur și 2 aripi de dragon de aur cu vârfuri) și un războinic de piatră al răzbunării (mânând o suliță și însoțit de un păianjen de cristal). Copiii pot juca aventuri cu Jay și alte personaje și pot ajuta la apărarea orașului NINJAGO de atacuri. Linia de jucării NINJAGO încurajează copiii să se cufunde într-o lume captivantă de acțiune și imaginație. O selecție fantastică de mașini, mașini, avioane, dragoni și temple permite multe dueluri palpitante între eroi ninja curajoși și răufăcători. Această jucărie este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii cu vârsta peste 7 ani care iubesc bicicletele de jucărie și jocurile de acțiune.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria ninja merge
piese 137 piese
Conținut/Echipament Motocicletă de jucărie cu cap de dragon auriu cu gura mobilă, panouri laterale aurii, 2 cauciucuri mari, o șa. 2 minifigurine (Gold Dragon Jay cu Elemental Gold Nunchaku, Retribution Stone Warrior cu o sabie de jucărie) păianjen mic de cristal care poate fi construit.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Această motocicletă NINJAGO are peste 6 cm înălțime, 18 cm lungime și 5 cm lățime. Cu aceasta dimensiune impunatoare, va atrage atentia tuturor in camera copiilor.
dimensiune Lățime: 141 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 262 mm
Greutate 230 grame

LEGO
71768

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare