Lampă frontală black diamond spot 400, lumină led (burgundia)

Lampă frontală black diamond spot 400, lumină led (burgundia)



Funcții versatile, alimentare flexibilă: Cu Spot 400, aventurierii în aer liber sunt bine aprovizionați chiar și în expedițiile mai lungi. Acest far poate fi alimentat de bateriile incluse sau de un acumulator reîncărcabil (vândut separat). Atinge o luminozitate de până la 400 de lumeni: Pe lângă faza lungă și lumina cu rază apropiată, există o funcție de reglare a luminii, modul intermitent și modul de vedere pe timp de noapte (LED roșu). Tehnologia PowerTap de la Black Diamond permite comutarea rapidă și ușoară între puterea maximă și cea redusă. Modul de memorie salvează setarea de luminozitate pentru data viitoare când îl porniți, iar un mod de blocare digitală previne pornirea accidentală în buzunar sau în rucsac. Spot 400 este rezistent la apă la IPX8 și proiectat pentru a funcționa până la 1,

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Spot
utilizați lampă de camping, lampă frontală
raza farurilor 100 de metri
Durata de funcționare a acumulatorului 200 de ore
tip de sursă de alimentare baterie detașabilă
Protecție IPX8, Rezistent la intemperii
Informații suplimentare Baterie compatibilă: Black Diamond BD 1500 și încărcător (ambele nu sunt incluse) | modul de vedere pe timp de noapte oferă setări de estompare și clipire și poate fi activat direct | modul de vedere pe timp de noapte oferă setări de estompare și clipire și poate fi activat direct | Interval de lumină: până la 100 de metri (nivel de lumină maxim), până la 12 metri (nivel de lumină cel mai scăzut | durata luminii: până la 200 de ore (nivel de lumină cel mai scăzut), până la 2,5 ore (nivel de lumină cel mai înalt)
Notă Când este scufundată, apa poate pătrunde în interiorul carcasei bateriei fără a afecta funcționarea lămpii. După funcționarea într-un mediu umed, lampa trebuie uscată complet.
Greutate 86 grame

BD6206726018ALL1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare