Far Black Diamond Cosmo 350, lumina LED (Albastru deschis)

Far Black Diamond Cosmo 350, lumina LED (Albastru deschis)



Cosmo 350 oferă o gamă largă de opțiuni de setare și o sursă de alimentare flexibilă: Acest far poate fi acționat fie cu bateriile AAA incluse în pachetul de livrare, fie cu o baterie litiu-ion (comercializată separat). Atinge o luminozitate de până la 350 de lumeni și are o gamă largă de setări de lumină: faza lungă, rază apropiată, funcție de reglare a luminii, mod intermitent și modul de vedere pe timp de noapte (LED roșu). Lentila optica cu fațete asigură o iluminare precisă. Cosmo 350 este rezistent la apă IPX8 și a fost testat pentru a funcționa sub apă la o adâncime de 1,1 metri timp de 30 de minute. Un indicator integrat al nivelului bateriei arată durata de viață rămasă ca procent. Modul de blocare digitală previne pornirea accidentală într-un rucsac sau buzunar, ajutând

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


serie cosmos
utilizați lampă de camping, lampă frontală
raza farurilor 64 de metri
Durata de funcționare a acumulatorului 200 de ore
sursa de alimentare tip 3x AAA, baterie interschimbabila
Protecție IPX8, Rezistent la intemperii
Informații suplimentare Baterie compatibilă: Black Diamond BD 1500 și încărcător (ambele nu sunt incluse) | modul de vedere pe timp de noapte oferă setări de atenuare și clipire și poate fi activat rapid prin două butoane | Domenii de lumină: 64 metri (luminozitate maximă), 10 metri (luminozitate cea mai scăzută) | Timp de ardere: 4,25 ore (luminozitate maximă), 200 ore (luminozitate cea mai scăzută)
Notă Când este scufundată, apa poate pătrunde în interiorul carcasei bateriei fără a afecta funcționarea lămpii. După funcționarea într-un mediu umed, lampa trebuie uscată complet.
Accesorii disponibile 3 baterii AAA
Greutate 83 de grame

BD6206734064ALL1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare