Laptop asus vivobook k513ea-l12004, intel core i5-1135g7, 15.6inch, ram 8gb, ssd 512gb, intel iris xe graphics, no os, indie black



Asus|K513EA-L12004|NOTEBOOK|15.6 inch|FHD 1920 x 1080|Intel Core i5|1135G7|2.4 GHz|Mem 8 GB|SSD 512 GB||Wireless|Bluetooth|Li-ion|3 Celule|1xHDMI|720p HD cam|Greutate 1.8 kg|Indie Black

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

ASUS VivoBook 15 - Lucreaza in stilul tau

Finisat in culori atragatoare si o tasta Enter intr-o nuanta complementara, ASUS VivoBook 15 ofera un plus de stil si dinamism sarcinilor de utilizare zilnica. Echipat cu un procesor Intel® Core™, VivoBook 15 iti ofera puterea de care ai nevoie pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile de utilizare. 

 

Exprima-te prin culori

VivoBook 15 te ajuta sa-ti exprimi stilul propriu, fiind disponibil intr-o varianta de culori curajoasa Indie Black.

 

Design - Spune Salut! intregii lumi

Tematica continua la interior, unde tasta Enter in culori complementare este pusa imediat in evidenta la deschiderea capacului.

 

ASUS Intelligent Performance Technology (AIPT) - Pana la 40% performanta maxima in plus

Tehnologia de performanta inteligenta ASUS dispune de modurile Whisper, Balanced si Performance. Cand laptopul este comutat in modul Performanta, sistemul va seta automat valoarea limita a puterii procesorului de la 15 la 28 de wati si va regla setarea vitezei ventilatorului pentru a obtine performante mai bune. Conform rezultatelor testelor, modul Performanta poate creste performanta procesorului cu 20% fata de modul Standard si cu pana la 40% fata de generatia anterioara de 15W CPU. Cand este comutat in modul Whisper, utilizatorii ar putea avea parte de o utilizare extrem de rece si silentioasa cu economisire a energiei. Cand este trecut in modul echilibrat, parametrii de performanta, termici si de putere sunt optimizati inteligent pentru sarcinile de zi cu zi.

A

Spor de performanta ultim

Folosind tehnologia de performanta inteligenta ASUS in modul Performanta, un laptop ASUS cu un procesor Intel® de a 11-a generatie se poate bucura de o crestere a performantei de pana la 40% comparativ cu o performanta obisnuita. Chiar si in modul echilibrat implicit, performanta poate fi cu pana la 30% mai buna!

   

Vedeti imbunatatirea uimitoare a performantei!

Iata cat de mult Modul de performanta poate spori performanta unor aplicatii utilizate in mod obisnuit - astfel incat sa va puteti termina munca si mai repede!

   

Cum sa activati o crestere a performantei cu 40%

Tehnologia de performanta inteligenta ASUS are moduri Whisper, Balanced si Performance. Puteti comuta cu usurinta intre moduri apasand combinatia de taste rapide Fn + F.

 

IceBlades aerodinamice pentru racire accelerata

Fiecare model din noua serie VivoBook ofera o disipare de caldura exceptionala printr-o conducta de caldura de 8 mm si un nou ventilator IceBlades care accelereaza eficient transferul de caldura. Ventilatorul si rotorul IceBlades cu 87 de lame sunt fabricate dintr-un polimer cu cristale lichide care le permite sa fie mai usoare si mai subtiri decat ventilatoarele obisnuite. Fiecare lama de ventilator IceBlades are un design aerodinamic curbat 3D, permitand ventilatorului sa obtina un debit mai bun si un zgomot mai mic. In plus, ventilatoarele IceBlades folosesc, de asemenea, un lagar cu dinamica fluida, care poate realiza o reducere mai buna a vibratiilor si un zgomot mai mic in comparatie cu ventilatoarele obisnuite.

 

Afisaj NanoEdge - Imagini de calitate superioara cu NanoEdge

Afisajul cu margini foarte subtiri NanoEdge ofera o experienta de vizualizare expansiva si imersiva, facand posibila utilizarea unui ecran de dimensiuni mai mari intr-o carcasa compacta. Afisajul Full HD ofera de asemenea unghiuri largi de vizualizare si un nivel exceptional de reproducere a culorilor, pentru imagini cu adevarat puternice si vii.

 

Usor - Te insoteste pretutindeni

VivoBook 15 te ajuta sa fii productiv dar sa te si distrezi, oriunde te-ai afla. Cu o greutate de doar 1.8kg si un profil ultra-subtire, VivoBook 15 poate fi strecurat usor in geanta pentru a-l putea folosi absolut oriunde.

 

Performanta - Accelereaza-ti productivitatea

Echipat cu un procesor de ultima generatie Intel Core de memorie DDR4, VivoBook 15 ofera performantele de care ai nevoie in orice sarcina de utilizare. De asemenea, este echipat cu o unitate SSD PCIe® de capacitate ridicata pentru stocare ultra-rapida.

 

Senzor pentru Amprente - Autentificare printr-o singura apasare

Accesarea laptopului tau ASUS VivoBook 15 nu a fost niciodata mai usoara sau mai sigura. Datorita senzorului pentru amprente inclus in touchpad si al functiei Windows Hello, nu va mai trebui sa tastezi parola de fiecare data cand te autentifici — o simpla apasare este suficienta!

 

Tastatura - Experienta de tastare perfecta

Tastatura iluminata de dimensiuni complete instalata pe modelul VivoBook 15 este perfecta pentru lucrul in medii slab iluminate. Structura sa rezistenta dintr-o singura bucata si cursa de 1.44mm a tastelor ofera o experienta de tastare foarte confortabila.

 

Conectivitate - Conectand posibilitatile

VivoBook 15 este echipat cu interfata reversibila USB 3.2 Gen 1 Tip-C™ ce permite conectarea din orice directie, usurand astfel utilizarea diverselor accesorii. In plus, sistemul include porturi USB 3.2 Gen 1 si USB 2.0, iesire HDMI si un cititor de carduri microSD — astfel incat vei putea conecta cu usurinta toate perifericele tale curente, dar si afisaje si monitoare externe, rapid si usor.

Asus
K513EA-L12004

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i5
SSD
512 GB
Garantie
24
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Sistem de operare
fara sistem de operare
Placa video
Intel Iris Xe Graphics
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
8 GB DDR4
Diagonala display
15.6 inch

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare