Mouse pentru jocuri razer naga v2 hyperspeed ​​​​ (negru)

Mouse pentru jocuri razer naga v2 hyperspeed ​​​​ (negru)



Urcă-te în vârf în cel mai scurt timp cu Razer Naga V2 HyperSpeed, cel mai bun mouse de gaming MMO ergonomic fără fir. Oferă 19 taste programabile cu care ai la dispoziție un întreg arsenal de comenzi. Rotița cu înclinare în 4 direcții cu tehnologia Razer HyperScroll oferă un mod Free Spin pentru a derula rapid paginile și un mod tactil pentru a crește precizia și a obține feedback satisfăcător - perfect pentru a răsfoi arme sau abilități. Datorită punctelor de contact placate cu aur, comutatoarele Razer Optical Gen 2 sunt mai puțin predispuse la uzură și au o durată de viață mai lungă de până la 60 de milioane de clicuri, astfel încât să puteți aștepta cu nerăbdare o performanță clară și consistentă pentru o lungă perioadă de timp. Senzorul puternic Razer Focus Pro cu până la 30.000 dpi oferă performanțe de urmărire impecabile pe o varietate de suprafețe, inclusiv sticlă, susținut de caracteristici inteligente pentru achiziționarea și controlul țintei îmbunătățite. Cu conexiunea wireless Razer HyperSpeed, care este cu 25% mai rapidă decât orice altă tehnologie wireless de pe piață, vă puteți bucura de jocuri de înaltă performanță, cu latență scăzută, care rămân fluide și stabile chiar și în medii wireless zgomotoase. Opțional, Naga V2 HyperSpeed ​​​​poate fi operat și prin Bluetooth LE. vă puteți bucura de jocuri de înaltă performanță, cu latență scăzută, care rămân fluide și stabile chiar și în medii wireless zgomotoase. Opțional, Naga V2 HyperSpeed ​​​​poate fi operat și prin Bluetooth LE. vă puteți bucura de jocuri de înaltă performanță, cu latență scăzută, care rămân fluide și stabile chiar și în medii wireless zgomotoase. Opțional, Naga V2 HyperSpeed ​​​​poate fi operat și prin Bluetooth LE.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

domeniul de aplicare al jocurilor de noroc
Potrivit pentru PC, notebook
Tip de conexiune Wireless
conectivitate receptor USB 2.4GHz, Bluetooth
Conexiune 1 x USB
interogare Tip optic
numele senzorului Razer Focus Pro
rezolutie 30000dpi
viteza 750IPS
acceleratie 50g
rata de sondare 1000Hz
tip comutator de service Razer Optical Gen 2
durata de viață 60 de milioane de clicuri
Chei 19 piese
rotiță de defilare 1 bucată
comutator dpi Da
ergonomie pentru dreptaci
iluminare RGB
software-ul Razer Synapse 3
alimentare Baterie integrată, reîncărcabilă
material picioare mouse 100% PTFE (0,8 mm grosime)
particularități 19 butoane programabile, tehnologie Razer HyperScroll, roată de înclinare în 4 direcții, distanță reglabilă de ridicare/aterizare, 2 moduri de conectare (HyperSpeed ​​​​2.4 GHz, Bluetooth LE), ajustare a sensibilității din mers (niveluri implicite: 400/ 800/1600/3200/6400 dpi), 1 profil de memorie integrat, mânere laterale texturate, Razer Chroma RGB
Informații suplimentare Durată de viață a bateriei (fără iluminare de fundal): Aprox. 250 de ore cu HyperSpeed ​​​​Wireless, 400 de ore cu Bluetooth LE (cu o baterie alcalină AA)
Dimensiuni Latime: 75,5 mm x Inaltime: 43,5 mm x Adancime/Lungime: 119,5 mm
Greutate 95 grame

Razer
RZ01-03600100-R3G1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare