Invertor On-Grid Huawei Trifazat SUN2000-12KTL-M2

Invertor On-Grid Huawei Trifazat SUN2000-12KTL-M28.377,00 lei

SUN2000-12KTL-M2 este un invertor On Grid trifazat, de la Huawei. Acest invertor de ultima generatie este ideal pentru constructii rezidentiale si este echipat cu un sistem spacial de securitate care previne defectarea arcului in caz de deteriorare a sistemului. Cresterea randamentului invertorului este posibila prin folosirea optimizatorului Huawei SUN2000-450W-P. Invertorul este prevazut cu 2 trackere MPPT, eficienta maxima a acestuia fiind de 98.5 %. Aceste aspecte ajuta la conectarea directa, nefiind nevoie de achizitionarea unor echipamente separate sau de realizarea unor ajustari. Conexiunea Wlan este posibila prin folosirea unui Huawei Smart Dongle Wlan. De asemenea, este compatibil cu o conexiune 4G prin intermediul unui Huawei Dongle 4G. Sistemul controlat de AI cu care este prevazut acest invertor garanteaza rezistenta la defectiunile de arc, sistemul oprindu-se automat in 2 secunde in cazul aparitiei unei astfel de defectiuni. Interfata Web si afisajul LED fac ca acest invertor sa fie utilizat cu mare usurinta. Puterea invertorului este de 12 kW, iar gradul de protectie este garantat de standardul IP65, fiind rezistent la apa si praf. Temperatura optima de functionare este cuprinsa in intervalul -25°C si +60°C.

Invertorul on grid trifazat SUN2000-12KTL-M2 reprezinta o solutie eficienta pentru constructiile rezidentiale, convertind curentul continuu al panourilor solare in curent alternativ pentru uzul casnic. Invertorul este dotat cu un sistem de securitate, menit sa previna defectarea arcului.
De asemenea, acesta este prevazut cu un sistem electric trifazat, avand o putere de iesire continua de 12kW.
Mai mult, invertorul beneficiaza de o comunicare flexibila, datorita conexiunii WLAN, posibila prin utilizarea unui Huawei Smart Dongle.
Controlat prin sistemul inteligent AI, acest dispozitiv asigura o rezitenta sporita, in cazul defectiunilor, oprindu-se automat la detectarea acesteia.

Cantitate
Va rugam completati formularul pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare

Intreaba Termen / Stoc

 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Greutate 25 kg
Dimensiuni 52.5 × 47.0 × 26.2 cm
Categorie putere 10~20KW
Putere invertor 12.0 kW
Putere maximă invertor 18.0 kW peak
Randament maxim invertor 98.50%
Tip de unda invertor unda sinusoidala pura
Faza invertor trifazat
Numar de MPPT invertor 2
Tensiune de lucru MPPT invertor 160~950V
Curent de intrare invertor Max. 30.0A
Tensiune de intrare invertor Max 1080V
Putere nominală de ieșire 12.000W
Curent de iesire Max. 20.0A
Distorsiune armonica totala invertor ≤ 3 %
Grad de protecție invertor IP65

Huawei
HUA-12KTL-M2-SUN2000-HC

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare