Dyson purifier cool formaldehyde tp09, purificator de aer (aur alb)

Dyson purifier cool formaldehyde tp09, purificator de aer (aur alb)



Purificatorul de aer Purifier Cool Formaldehyde TP09 combină un senzor de formaldehidă cu un filtru catalitic unic care descompune în mod continuu formaldehida în apă și CO². Filtrele HEPA H13 și cu cărbune activ îndepărtează, de asemenea, praful, alergenii, gazele și alți poluanți ultrafini din aer. Senzorii integrați analizează continuu calitatea aerului din cameră și interacționează cu algoritmul Dyson. Acesta detectează poluanții la nivel molecular și afișează rapoarte pe afișajul LCD. Purificatoarele de aer Dyson dispun de tehnologia Air Multiplier™. De asemenea, tehnologia trage poluanții de mai departe în dispozitiv, curățând întregul aer din cameră. Modul de distribuție direcționează fluxul de aer prin dispozitiv din spate, curățând aerul fără a fi expus la fluxul de aer de răcire. Cu toate acestea, pe vreme caldă, un astfel de flux de aer curățat poate fi folosit și pentru a se răci. Mișcarea de rotație cu un unghi reglabil de până la 350 de grade distribuie aerul curățat în toată încăperea. Dispozitivul poate fi operat prin telecomandă, aplicația Dyson Link sau prin control vocal. Noaptea, dispozitivul monitorizează calitatea aerului și curăță aerul cu volum redus și afișaj estompat. Filtrul poate fi schimbat rapid și ușor. De asemenea, puteți primi notificări cu privire la durata de viață rămasă a filtrului pe afișajul LCD sau prin aplicația Dyson Link. Mișcarea de rotație cu un unghi reglabil de până la 350 de grade distribuie aerul curățat în toată încăperea. Dispozitivul poate fi operat prin telecomandă, aplicația Dyson Link sau prin control vocal. Noaptea, dispozitivul monitorizează calitatea aerului și curăță aerul cu volum redus și afișaj estompat. Filtrul poate fi schimbat rapid și ușor. De asemenea, puteți primi notificări cu privire la durata de viață rămasă a filtrului pe afișajul LCD sau prin aplicația Dyson Link. Mișcarea de rotație cu un unghi reglabil de până la 350 de grade distribuie aerul curățat în toată încăperea. Dispozitivul poate fi operat prin telecomandă, aplicația Dyson Link sau prin control vocal. Noaptea, dispozitivul monitorizează calitatea aerului și curăță aerul cu volum redus și afișaj estompat. Filtrul poate fi schimbat rapid și ușor. De asemenea, puteți primi notificări cu privire la durata de viață rămasă a filtrului pe afișajul LCD sau prin aplicația Dyson Link.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


niveluri de putere de purificare a aerului 10
filtru filtru HEPA, carbon activ, filtru catalizator rece
Volumul maxim 61,5 dB(A)
serviciu Telecomandă, control aplicație, control vocal
Afișaj LCD, indicator de saturație a filtrului, monitorizarea aerului din cameră (praf, praf fin, umiditate, temperatură, COV)
alimentare Lungime cablu de alimentare 1,8 m
caracteristică Acustica optimizată datorită turbulențelor mai mici ale aerului.
Informații suplimentare Diametrul coloanei: 220 mm, debit de aer la setarea maximă: 290 l/s
Notă Aplicația Dyson Link necesită un dispozitiv activat pentru aplicație, WiFi sau conexiune de date mobile, suport Bluetooth 4.0 și cel puțin versiunea iOS 10 sau versiunea Android 5. Verificați aplicația Dyson Link pentru servicii de control vocal compatibile.
Dimensiuni Latime: 204 mm x Inaltime: 1.050 mm x Adancime/Lungime: 120 mm
Greutate 4,7 kg

DYSON
369876-01

Fisa tehnica

Promotie
PROMO4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare