Set foi de șlefuit cu structură plasă Bosch Expert M480 Ø 125 mm, K80 / 120 / 180 (7 bucăți, inclusiv Pad Saver, pentru șlefuitoare excentrice)

Set foi de șlefuit cu structură plasă Bosch Expert M480 Ø 125 mm, K80 / 120 / 180 (7 bucăți, inclusiv Pad Saver, pentru șlefuitoare excentrice)



Setul de 7 bucăți de foi de șlefuit Expert M480 de la Bosch este potrivit pentru șlefuitoarele excentrice. Foile de șlefuire cu structură plasă asigură șlefuirea și rugozirea lemnului și a suprafețelor vopsite aproape fără praf. Structura de rețea deschisă face posibilă extragerea prafului de șlefuit pe întreaga suprafață. Praful este cel mai mare dezavantaj al șlefuirii, dar sistemul Particle Control de la Bosch a eliminat în mare măsură această problemă. Foaia de șlefuit Expert M480 este potrivită pentru șlefuirea fină a lemnului de rășinoase, lemn de esență tare, furnir, vopsea, gips-carton, plastic, ipsos și gips-carton. Este, de asemenea, ideal pentru șlefuirea straturilor și murdăriei, șlefuirea vopselei și grunduri. Setul include șase foi de șlefuit și un protector de tampon. Pad Saver este un disc intermediar pentru șlefuitorul orbital aleatoriu, care prelungește semnificativ durata de viață a suportului. Fiind un strat de protecție puternic cu atașament Velcro, Pad Saver optimizează aderența dintre discul de șlefuit și suportul de suport, în special în cazul sarcinilor grele și lucrărilor grele. Acest strat intermediar cu găuri multiple este perfect pentru discurile de șlefuit plasă pe șlefuitoarele excentrice.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricat în Elveția
Expert în serie
utilizare Pentru șlefuire fără formare de praf
Potrivit pentru șlefuit orbital
set 7 piese
granule P80, P120, P180
adecvarea materialului Vopsea, lac, gips carton, lemn, plastic
Conținut 6 discuri de șlefuit + 1 protectoare de plăcuțe
suport pentru scule Velcro
roata polizata O 125mm
Caracteristică Cea mai eficientă îndepărtare a prafului prin structura de rețea deschisă
Informații suplimentare Extracție de praf de până la 4 ori mai bună decât hârtia șmirghel standard

BOSCH
2608901202

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare