Cheie dinamometrică hazet 5122-3 ct, cheie dinamometrică de 1/2", (albastru/negru, clichet reversibil)

Cheie dinamometrică hazet 5122-3 ct, cheie dinamometrică de 1/2", (albastru/negru, clichet reversibil)



Cheia dinamometrică 5122-3 CT din seria de sisteme 5000-3 CT de la HAZET a fost proiectată pentru utilizare în ateliere. Are un cuplu reglabil de la 40 la 200 Nm. Scara ușor de citit și cu contrast ridicat rămâne lizibilă în orice moment, deoarece manșonul scalei a fost inscripționat folosind tehnologia laser. Cuplul atins este afișat în mod fiabil în două moduri: haptic (declanșare pe cale scurtă) și acustic (element de flambaj). Clichetul reversibil ușor de utilizat și de întreținere, cu o pârghie reversibilă integrată, are 32 de dinți și un unghi de operare de 11,25°. Valoarea dorită a cuplului poate fi setată rapid și în siguranță prin rotirea mânerului datorită dispozitivului de reglare cu puncte de blocare. Funcția de blocare a plăcii rotative asigură blocarea în siguranță a valorilor de setare. Mânerul cu formă ergonomică cu un inel de etanșare optimizat și mai multă aderență reduce riscul de alunecare sau de rănire și facilitează transmiterea puterii. Inelul de rotire triunghiular previne deplasarea necontrolată a cheii dinamometrice atunci când este pusă jos. 5122-3 CT vine într-un pachet hexagonal robust pentru o portabilitate sigură. 5122-3 CT are un număr de serie, un certificat de calibrare și respectă standardele DIN 3120, ISO 1174-1, DIN EN ISO 6789-2:2017.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


scop de utilizare Pentru strângerea șuruburilor cu cuplu
material otel
suprafata placata cu crom dur
lungime totală 519 mm
forță de presiune pătrat
dimensiune 1/2"
Gama de măsurare a cuplului de la 40 Nm la 200 Nm
ecran Ușor de citit, scară cu contrast ridicat, lizibilitate permanentă datorită inscripției cu laser pe manșonul scalei
precizie de eliberare 3%
diviziunea scarii 1Nm
scara Nm
forta de operare de la 9,4 kg la 49,5 kg
Protecție împotriva rulării Da
zona atelier de aplicare, autoturism
caracteristică Opțiune de atașare pentru bucla de frânghie
Informații suplimentare Clichet reversibil cu 32 de dinți, unghi de acționare 11,25°
o notificare Nu mai întoarceți înapoi: cu cheile dinamometrice HAZET din seriile 5000 și 6000, testele de anduranță pe termen lung au arătat că nu mai este necesar să le întoarceți la cea mai mică valoare de scară.
greutate 1,2 kg

Hazet
5122-3CT

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare