Wera kraftform kompakt f 1, pentru ferestre, 35 de piese, set de scule

Wera kraftform kompakt f 1, pentru ferestre, 35 de piese, set de scule



Setul de unelte cu șuruburi din 35 de piese pentru ferestre Kraftform Kompakt F1 de la Wera este furnizat într-o cutie textilă ecologică. Cutia textilă compactă duce la o ușurință nevisită de mobilitate și cerințe de spațiu. Greutatea redusă semnificativ a unui set îl face mult mai confortabil de purtat. Suprafețele sensibile sunt protejate în timpul depozitării. Cutia textilă și uneltele supraviețuiesc chiar și scăparea fără deteriorare. Setul include un suport de biți extra subțire cu un arbore flexibil pentru utilizare în spații greu accesibile, o cheie deschisă Joker 6004 S și un clichet pentru biți Zyklop Mini 1 (1/4"), plus o cheie tubular concepută pentru aplicații universale de construcție a ferestrelor și sortiment de biți de înaltă calitate Wera. Clichetul Zyklop Mini cu 1 biți combină designul filigran cu o robustețe incredibilă. Clichetul Zyklop mini cu biți este utilizat pentru înșurubare deosebit de rapidă, chiar și în situații de lucru strânse și ori de câte ori înșurubați cu o mașină sau o unealtă manuală convențională nu este posibilă din motive de spațiu. Este potrivită pentru a găzdui bucăți cu o antrenare hexagonală de 1/4" și conexiuni Wera seriile 1 și 4. Utilizarea cheilor tubulare de 1/4" este posibilă și cu adaptorul furnizat. Mânerul Kraftform cu geometrie Kraftform dovedită oferă suprafețe de contact perfect modelate pentru degete. Biții hexagonal au profilul Wera Hex-Plus. Oferă suprafețe de contact mai mari în capul șurubului, ceea ce reduce efectul crestăturii ect la minim și previne distrugerea profilului. Cheile multicolore în L cu profil HF (HF = funcție de menținere) au o geometrie specială pentru o potrivire perfectă a formei, iar forța de strângere rezultată ține șuruburile în siguranță pe vârful sculei. Acest lucru este deosebit de util atunci când înșurubați în locuri greu accesibile. Cheile L cu acoperire din plastic sunt realizate din material rotund ușor de prins. Învelișul face munca confortabilă și sigură chiar și la temperaturi scăzute. Toate cheile L sunt rapid la îndemână datorită codificării culorilor și marcajului mărimii. Acest lucru este deosebit de util atunci când înșurubați în locuri greu accesibile. Cheile L cu acoperire din plastic sunt realizate din material rotund ușor de prins. Învelișul face munca confortabilă și sigură chiar și la temperaturi scăzute. Toate cheile L sunt rapid la îndemână datorită codificării culorilor și marcajului mărimii. Acest lucru este deosebit de util atunci când înșurubați în locuri greu accesibile. Cheile L cu acoperire din plastic sunt realizate din material rotund ușor de prins. Învelișul face munca confortabilă și sigură chiar și la temperaturi scăzute. Toate cheile L sunt rapid la îndemână datorită codificării culorilor și marcajului mărimii.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Numar de piese 35 bucati
Unelte incluse Biți, clichete, șurubelnițe, chei, prize
Profiluri incluse Soclu hexagonal, priză TORX T, cap Phillips (PH), hexagon
material crom vanadiu
suprafata cromata
mâner de conectare a instrumentului de operare
forță de presiune 1/4", hex
instrument de operare 2 mâner conectabil
forță de presiune 1/4", hex
instrument de operare 3 Clichet reversibil din oțel solid
forță de presiune 1/4", hex
biți 14 piese: Drive 1/4", potrivite pentru operare manuală
Phillips (PH) 3 bucăți: PH 1 / PH 2 / PH 3
TORX 6 piese: T 8 / T 10 / T 15 / T 20 / T 25 / T 30
hexagon intern 5 piese: 2mm / 2.5mm / 3mm / 4mm / 5mm
Prize 4 bucăți: hexagon, antrenare 1/4", potrivite pentru operare manuală, potrivite pentru funcționarea mașinii, dimensiuni codate de culoare
marimi 7/8/10/13
reînnoire Drive 1/4", pătrat, lungime 75mm, potrivit pentru operare manuală
adaptor 1 bucată: antrenare 1/4", hexagon, ieșire 1/4", pătrat
Mai mult conținut 5 chei hexagonale de 2 mm - 5 mm, 6 chei TORX, T8 - T30, 1 cheie autoajustabilă Joker 6004 S (acoperă SW 10-13 și 7/16"-1/2")
execuție cu profil WERA Hex-Plus
container cutie textilă
zona de aplicare casă, atelier, mașină
Informații suplimentare Geantă pliabilă pentru atașarea la sistemul Wera 2go
Dimensiuni latime: 145 mm x inaltime: 65 mm x adancime: 325 mm
greutate 1,3 kg

Wera
05134013001

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare