Surubelniță wiha e-șurubelniță speede ii electrică(roșu/galben, baterie 2x, în l-boxx mini)

Surubelniță wiha e-șurubelniță speede ii electrică(roșu/galben, baterie 2x, în l-boxx mini)



Datorită acționării electrice a șurubelniței electronice speedE II de la Wiha, încheieturile sunt protejate, mai ales în utilizare continuă. În plus, timpul necesar este redus cu un factor de trei. Ca meșter, investești mult timp și energie în lucrări de înșurubare recurente. Un alt punct culminant al speedE II este funcția integrată de protecție a materialului. Conexiunile cu șuruburi sensibile, cum ar fi capacele de prize din plastic, nu trebuie strânse prea mult, altfel materialul ar putea fi deteriorat. Aici speedE II se oprește automat la 0,4 Nm și lasă controlul deplin utilizatorului, astfel încât ultima strângere să se poată face cu atenție manuală. Dacă sunt abordate sarcini de înșurubare care necesită mai multă forță, speedE II oferă opțiunea de a crește forța electrică la 1,0 Nm folosind un comutator glisant. Culoarea slimBits servește ca ajutor pentru ca nivelul de putere potrivit să fie setat în funcție de aplicația respectivă. SlimBits roșii cu profilele mai mici sunt utilizate în poziția roșie de alunecare, slimBits galbeni Power cu profile mai mari indică faptul că poziția de alunecare mai puternică, galbenă poate fi utilizată aici. Dacă este necesară mai multă forță, până la 8 Nm pot fi aplicați manual cu viteza E II fără a o deteriora. În timpul înșurubarii, LED-ul integrat oferă lumină continuă pentru o vedere optimă a șurubului. În mediile de lucru slab iluminate, LED-ul strălucitor poate fi folosit ca lanternă atingând comutatorul inel.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

scop de utilizare Pentru înșurubarea manuală asistată electric
modul de funcționare Funcționare cu baterie
sistem de baterii baterie Li-ion
iluminare Lumină de lucru cu LED-uri Ring
cuplu maxim 1 Nm
cupluri treapta 1: 0,4 Nm, treapta a 2-a: 1 Nm
Setarea cuplului în 2 trepte
Instrument de informare suplimentar pentru toate lucrările de înșurubare, de ex. instalarea prizei, lucrul în cabinetul de comandă, întreținerea și repararea dispozitivelor cu motor și a aparatelor de uz casnic, instalații de încălzire, aer condiționat și sanitare, reparații de biciclete, motociclete și mașini de tuns iarba, asamblare mobilier și alte sarcini de înșurubat în sectorul hobby
o notificare Numai pentru utilizare cu slimBits certificate VDE de la Wiha
Accesorii prezente L-Boxx mini, 2x baterii Li-Ion 18500, încărcător pentru baterii Li-Ion 18500, slot pentru biți electric slimBit 3,5 mm (41159), bit electric slimBit PlusMinus/Pozidriv SL/PZ2 (34590)
greutate 1 kg

Wiha
44318

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: