Fischer 1k - spumă de asamblare rapidă pu 1 / 750 b2, etanșant (bej, 750 ml)

Fischer 1k - spumă de asamblare rapidă pu 1 / 750 b2, etanșant (bej, 750 ml)



Spuma adezivă perimetrală fischer PUP P 750 în culoarea bej este potrivită pentru lipirea și etanșarea inelelor căminelor de vizitare, izolarea și umplerea transformărilor de mansardă și construcții uscate, pentru izolarea și umplerea rosturilor de îmbinare a ferestrelor, pentru glafuri și cutii de rulouri, pentru izolare și umplerea elementelor finite, îmbinări de perete și deschideri de perete . Adaptorul de fixare resigilabil permite utilizarea și reutilizarea imediată a cutiilor deschise și permite funcționalitatea permanentă. Supapa de solide utilizată previne lipirea atunci când este depozitată orizontal și pierderea prematură de gaz. Sunt atașate mănuși de protecție pentru utilizator. Spuma de asamblare rapidă PU 1 / 750 B2 este impermeabilă conform unui test extern și, prin urmare, este potrivită pentru utilizare în medii umede. Astfel, îndeplinește cerințele pentru o spumă de fântână.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


capacitate 750 ml
zona de aplicare În exterior, numai în încăperi bine ventilate
Suporturi adecvate Beton, zidărie, ipsos, gips, gips-carton, aluminiu anodizat (eloxal), lemn, plastic
temperatura de procesare de procesare +5°C până la +35°C
recipient poate
caracteristică Randamentul spumei (spumate liber) de până la 45 litri, adaptorul de fixare resigilabil permite reutilizarea cutiilor deschise
Informații suplimentare Rezistent la temperatură de la -40°C până la +90°C, rezistent la apă, poate fi tăiat în termen de aprox. 40 de minute, întărit în 5 până la 8 ore.
instrucțiuni de siguranță H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: poate sparge dacă este încălzit. H302 Nociv în caz de înghițire. H315 Provoacă iritarea pielii. H317 poate provoca reacții alergice la nivelul pielii. H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. H332 Nociv în caz de inhalare. H334 Poate provoca simptome de alergie sau astm sau dificultăți de respirație dacă este inhalat. H335 Poate provoca iritarea căilor respiratorii. H351 Suspectat de a provoca cancer. H373 Poate provoca leziuni ale organelor prin expunere prelungită sau repetată. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P271 Utilizați numai în aer liber sau într-o zonă bine ventilată.

fischer
053080

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare