Duza de pulverizare Micro-Drip-System GARDENA 360°, 5 buc (negru/turcoaz, model 2023)

Duza de pulverizare Micro-Drip-System GARDENA 360°, 5 buc (negru/turcoaz, model 2023)



Duza de pulverizare GARDENA 360° din Micro-Drip-Systems GARDENA asigură udarea circulară, pe toată suprafața, a paturilor de flori sau legume. Duza de pulverizare produce o ceață fină cu o rază de 3 metri, care poate uda o suprafață totală de 28 m². Instalarea pe conducta de instalare de 13 mm este ușoară și funcționează fie cu instrumentul de instalare direct în țeavă, fie prin utilizarea piesei în T pentru duzele de pulverizare. În câțiva pași simpli, duza de pulverizare este cel mai bine plasată în mijlocul patului și este imediat gata de utilizare. Poziția duzei Micro-Drip-System poate fi ridicată cu tubul de extensie disponibil separat pentru duzele de pulverizare (Art. Nr. 13326-20). Aceasta înseamnă că plantele mai înalte pot fi udate și de sus. În combinație cu supapa de închidere (art. nr. 13207-20) este posibilă reglarea continuă a debitului de apă sau închiderea toroanelor individuale ale conductei de legătură. Acest lucru asigură o irigare optimă, care economisește apă. Datorită designului intuitiv, modelul de pulverizare poate fi văzut pe capul de pulverizare, ceea ce înseamnă că toate duzele de pulverizare GARDENA pot fi distinse clar unele de altele. Produsul de calitate este fabricat in Germania.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Made in Germany
series Micro drip system
System part/s for drip system
Purpose of use For watering in the middle of the bed
number of Parts 5 pieces
connections 13mm
connection technology For screwing
service Easy to install, either plug it directly into the 13mm installation pipe using the assembly tool (Art. No. 13313-20) or into the T-piece for spray nozzles (Art. No. 13206-20).
Performance Irrigated area up to 28 m²
sector setting up to 360°
throw distance up to 3 meters
feature Spray pattern clearly recognizable by the intuitive design
Notice The new, improved "Quick & Easy" connection technology can be used with all previous GARDENA irrigation systems (backwards compatible)
Accesories optional Shut-off valve item no. 13207-20, extension tube for spray nozzles item no. 13326-20

GARDENA
13322-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare