Ferăstrău pentru tăiere wolf-garten power cut saw pro 370 + mâner vario zm-v 4 set, multi-star® (roșu/argintiu, pcspro 370/zm-v4)

Ferăstrău pentru tăiere wolf-garten power cut saw pro 370 + mâner vario zm-v 4 set, multi-star® (roșu/argintiu, pcspro 370/zm-v4)



Ferăstrăul de tăiere Power Cut Saw Pro 370 de la WOLF-Garten cu mâner inovator MaxControl permite o aderență maximă în orice moment. Cu adaptorul integrat cu mai multe stele, puteți atașa rapid și ușor un mâner Vario pentru ramuri mai înalte. Datorită dinților speciali de presiune și tragere și a pânzei de ferăstrău curbat cu cârlig integrat pentru ramuri și marcator de scoarță, puteți tăia întotdeauna fără efort și puternic, cu o suprafață de tăiere clară. Capacul de protecție integrat previne deschiderea accidentală a conexiunii atunci când se lucrează în copaci. Taierea ramurilor cu mana nu a fost niciodata atat de usoara. Setul contine manerul Vario ZM-V 4, care poate fi extins la lungimea dorita.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Ferăstrăul de tăiere Power Cut Saw Pro 370 de la WOLF-Garten cu mâner inovator MaxControl permite o aderență maximă în orice moment. Cu adaptorul integrat cu mai multe stele, puteți atașa rapid și ușor un mâner Vario pentru ramuri mai înalte. Datorită dinților speciali de presiune și tragere și a pânzei de ferăstrău curbat cu cârlig integrat pentru ramuri și marcator de scoarță, puteți să puteți întotdeauna fără efort și puternic, cu o suprafață de tăiere clară. Capacul de protecție integrată previne deschiderea accidentală a conexiunii atunci când se lucrează în copaci. Taierea ramurilor cu mana nu a fost niciodata atat de usoara. Setul contine manerul Vario ZM-V 4, care poate fi extins la lungimea dorita.

WOLF-Garten
71BCJ001650

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare