Linie de picurare micro-drip-system gardena pentru tufișuri/garduri vii 1,6 l/h, 50 metri, picurator (negru, model 2023, deasupra și sub pământ)

Linie de picurare micro-drip-system gardena pentru tufișuri/garduri vii 1,6 l/h, 50 metri, picurator (negru, model 2023, deasupra și sub...



Linia de picurare Micro-Drip-System pentru tufișuri / gard viu de la GARDENA, care poate fi așezată deasupra și sub pământ, iriga rânduri de plante de până la 50 de metri lungime, precum garduri vii sau tufe, cu capete de picurare integrate, care economisesc apă. Datorită funcției noi, speciale, de autocurățare cu tehnologie labirint și barieră pentru rădăcini, linia de picurare nu se înfundă și poate fi așezată flexibil deasupra sau sub pământ, făcându-l invizibil. Picuratoarele integrate la fiecare 30 cm eliberează constant 1,6 litri de apă pe oră. Deoarece sunt compensate cu presiunea, depășesc cu ușurință diferențele de înălțime, cum ar fi pe o pantă. Cu ajutorul conectorilor de 13 mm disponibili separat cu tehnologia de conectare "Quick & Easy" patentata GARDENA, linia poate fi ramificata rapid si usor in diferite directii. Instalarea este intuitivă și explicită datorită simbolurilor inteligente. Clicul ca semnal sonor clar în poziția închis semnalează atașarea corectă. Sistemul este foarte durabil datorită reutilizabilității, deoarece toate componentele pot fi conectate cu ușurință între ele fără unelte, extinse flexibil și detașate cu ușurință din nou în timpul lucrărilor de conversie. Această linie de picurare 1,6 l/h este extensia ideală pentru seturile de irigare prin picurare gard viu / tufișuri (art. nr. 13500-20 și 13501-20) pentru o lungime maximă de 100 metri pe linie, cu instalarea centrală a dispozitivului de bază chiar și 140 metri de rânduri de gard viu și tufișuri pot fi udați. Sistemul este foarte durabil datorită reutilizabilității, deoarece toate componentele pot fi conectate cu ușurință între ele fără unelte, extinse flexibil și detașate cu ușurință din nou în timpul lucrărilor de conversie. Această linie de picurare 1,6 l/h este extensia ideală pentru seturile de irigare prin picurare gard viu / tufișuri (art. nr. 13500-20 și 13501-20) pentru o lungime maximă de 100 metri pe linie, cu instalarea centrală a dispozitivului de bază chiar și 140 metri de rânduri de gard viu și tufișuri pot fi udați. Sistemul este foarte durabil datorită reutilizabilității, deoarece toate componentele pot fi conectate cu ușurință între ele fără unelte, extinse flexibil și detașate cu ușurință din nou în timpul lucrărilor de conversie. Această linie de picurare 1,6 l/h este extensia ideală pentru seturile de irigare prin picurare gard viu / tufișuri (art. nr. 13500-20 și 13501-20) pentru o lungime maximă de 100 metri pe linie, cu instalarea centrală a dispozitivului de bază chiar și 140 metri de rânduri de gard viu și tufișuri pot fi udați.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Facut in Germania
seria Sistem de picurare Micro
Piesele de sistem pentru sistemul de picurare
Scopul utilizării Irigarea cu economisire a apei a rândurilor de plante, gard viu
conexiuni 13mm
tehnologie de conectare GARDENA Tehnologie de conectare rapidă „Quick&Easy”.
Performanță de livrare a apei de până la 1,6 l/h per picurator
Pista cu ploaie de până la 50 de metri
Caracteristică Self-Clean: picuratoarele cu autocurățare cu tehnologie labirint și bariera rădăcină previn blocajele
Informații suplimentare Lungime 50 de metri, 1 picurator cu compensare a presiunii la fiecare 30 cm, debit constant de apă chiar și cu diferențe de înălțime
Notă Noua tehnologie de conectare „Quick & Easy” îmbunătățită poate fi utilizată cu toate sistemele de irigare GARDENA anterioare (compatibile cu versiunea inversă)
Accesorii necesare Dispozitiv de bază 1000 sau 2000

GARDENA
13504-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare