Foarfecă pentru iarbă fără fir gardena classiccut li, 3,6 volți, set cu tăietor de arbuști (turcoaz/negru, baterie li-ion 2.5ah)

Foarfecă pentru iarbă fără fir gardena classiccut li, 3,6 volți, set cu tăietor de arbuști (turcoaz/negru, baterie li-ion 2.5ah)



Foarfecele fără fir pentru iarbă și arbuști ClassicCut Li de la GARDENA sunt potrivite pentru tăierea precisă a marginilor gazonului sau pentru tăierea gardurilor vii mici și a arbuștilor, cum ar fi copacii. Setul include un cuțit pentru iarbă de 8 cm lățime și un cuțit pentru arbusti de 12 cm lungime. Datorită mânerului ergonomic, manevrarea este confortabilă, iar foarfecele sunt ușor de ghidat. Lama de calitate șlefuită și antiaderentă, fabricată în Germania, cu o ascuțire de lungă durată, permite tăieturi curate și exacte. Datorită greutății reduse a foarfecelor pentru iarbă fără fir ClassicCut Li de numai 550 de grame, semnele de oboseală la tăiere sunt evitate. Bateria durează 50 de minute la o încărcare completă și se încarcă folosind cablul USB-C inclus. Afișajul LED oferă informații despre starea de încărcare a bateriei. Cu o simplă apăsare a unui buton de pe partea laterală a foarfecelor pentru iarbă, lama poate fi eliberată și îndepărtată. Foarfecele fără fir pentru iarbă ClassicCut Li pot fi transformate în foarfece pentru arbusti cu ajutorul cuțitului pentru arbusti inclus. ClassicCut Li poate fi combinat și cu mânerul telescopic cu roți disponibil separat pentru a permite tăierea gazonului într-o poziție verticală a corpului, fără a se apleca.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricate în China
seria Classic Cut
Scopul de utilizare Pentru tăierea ierbii și a marginilor de gazon, a tufișurilor și a arbuștilor
functie Foarfeca pentru iarba, convertibila in foarfeca pentru arbusti
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 3,6 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 3,6 volți, 2,5 Ah, timp de încărcare 130 de minute, timp de funcționare 50 de minute
afișează LED indicator al nivelului de încărcare
Mâner Mâner ergonomic
latime de taiere cutit iarba 80mm
cuțit arbust lungime sabie 120mm
Mobilier Schimbarea cuțitului fără scule
caracteristică cuțite de calitate antiaderență
Informații suplimentare Poate fi folosit universal pentru tăierea ierbii sau a arbuștilor datorită lamei interschimbabile
Notă modelul 2023
Accesorii disponibile Protecție pentru cuțite, cuțite pentru iarbă și cimiș, cuțite pentru arbuști, cablu de încărcare USB-C
opțional Cuțit de rezervă pentru iarbă și cimiș 9862-20, roți 9861-20, mâner telescopic incl. roți 9859-20
Dimensiuni Latime: 93 mm x Inaltime: 122 mm x Adancime/Lungime: 300 mm
Greutate 550 grame

GARDENA
09885-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare