Set de irigare prin picurare cu micro-sistem gardena pat de legume/flori 60m², picuratoare

Set de irigare prin picurare cu micro-sistem gardena pat de legume/flori 60m², picuratoare



Setul de irigare prin picurare cu micro-sistem GARDENA pentru legume și flori iriga eficient suprafețele de plante și flori de până la 60 m² cu o ceață fină. Setul Ready-2-Use este imediat gata de utilizare deoarece toate componentele și suporturile necesare sunt incluse. Datorita tuburilor de prelungire si a celor doua duze de pulverizare diferite, plantele sunt udate optim chiar si dupa o raza de crestere, deoarece setul creste odata cu plantele. Un tub prelungitor mărește înălțimea de pulverizare pentru a continua să pulverizeze legumele sau florile de sus cu o ceață fină. Lățimea de pulverizare poate fi setată cu ajutorul supapelor de reglare. Datorită tehnologiei patentate de conectare „Quick & Easy” GARDENA, instalarea este intuitivă și explicită datorită simbolurilor inteligente. Clicul ca semnal sonor clar în poziția închis semnalează atașarea corectă. Sistemul este foarte durabil datorită reutilizabilității, deoarece toate componentele pot fi conectate cu ușurință între ele fără unelte, extinse flexibil și detașate cu ușurință din nou în timpul lucrărilor de conversie. Setul poate fi extins flexibil cu conectorii și duzele rapide și ușoare GARDENA Micro-Drip-System sau cu un controler de irigare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Sistem de picurare Micro
Scopul de utilizare Set de irigare pentru legume/zone de plantat de până la 60 m²
Numar de piese 40 bucati
conexiuni 13mm
tehnologie de conectare GARDENA Tehnologie de conectare rapidă „Quick&Easy”.
caracteristică Instalare în trei pași simpli: așezați țeava de legătură lângă plante, tăiați țeava pentru a se potrivi, plasați duzele de pulverizare la colțuri și la mijloc - gata
Notă Noua tehnologie de conectare „Quick & Easy” îmbunătățită poate fi utilizată cu toate sistemele de irigare GARDENA anterioare (compatibile cu versiunea inversă)
Accesorii disponibile Dispozitiv de bază 1000, unealtă de asamblare, duză de pulverizare 360°, 2 piese T 13mm (1/2"), 2 piese L 13mm (1/2"), 3 dopuri de etanșare 13mm (1/2"), 4 duze de pulverizare 90°, 5 supape de control 4,6 mm (3/16"), 5 tuburi prelungitoare pentru duze de pulverizare, 15 suporturi pentru tuburi 13 mm (1/2"), 25 m tub de așezare 13 mm (1/2")
control opțional de irigare

GARDENA
13450-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare