Duză de capăt GARDENA Micro-Drip-System, 10 buc (negru/turcoaz, model 2023)

Duză de capăt GARDENA Micro-Drip-System, 10 buc (negru/turcoaz, model 2023)



În Micro-Drip-Systems GARDENA, duza cu capăt mic GARDENA asigură udarea circulară, pe toată suprafața, a suprafețelor mici cu, de exemplu, salată verde, răsaduri sau flori. O burniță fină cu o rază de până la 40 cm iese din duza de la capăt cu suprafață mică, care poate uda o suprafață totală de 0,5 m². Raza de stropire a duzei Micro-Drip-System poate fi setată individual între 10 cm și 40 cm prin rotirea manșonului de reglare. Instalarea pe conducta de instalare de 13 mm este ușoară și funcționează fie cu instrumentul de instalare direct în țeavă, fie prin utilizarea piesei în T pentru duzele de pulverizare. Duza cu suprafață mică poate fi instalată în pat în doar câțiva pași simpli și este imediat gata de utilizare. Acest lucru asigură o irigare optimă, care economisește apă. Un ac de curățare este integrat în manșonul de reglare detașabil, ceea ce facilitează desfundarea blocajelor. Datorită designului intuitiv, modelul de pulverizare poate fi văzut pe capul de pulverizare, ceea ce înseamnă că toate duzele de pulverizare GARDENA pot fi distinse clar unele de altele. Produsul de calitate este fabricat in Germania.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Facut in Germania
seria Sistem de picurare Micro
Piesele de sistem pentru sistemul de picurare
Scopul de utilizare Pentru udarea suprafețelor mici
Numar de piese 10 bucati
conexiuni 13mm
tehnologie de conectare Pentru înșurubare
service Ușor de instalat, fie conectați-l direct în conducta de instalare de 13 mm utilizând unealta de asamblare (Art. Nr. 13313-20), fie în piesa T pentru duze de pulverizare (Art. Nr. 13206-20).
funcții Aruncare reglabilă
Performanță Suprafață irigată de până la 0,5 m²
distanta de aruncare de la 0,1 metru la 0,4 metri
caracteristică Model de pulverizare clar recunoscut după designul intuitiv
Notă Noua tehnologie de conectare „Quick & Easy” îmbunătățită poate fi utilizată cu toate sistemele de irigare GARDENA anterioare (compatibile cu versiunea inversă)

GARDENA
13306-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare