Gardena foarfece de tundere fără fir easycut 110/18v p4a set gata de utilizare, 18v (gri închis/turcoaz, baterie li-ion 2.0ah, power for all alliance)

Gardena foarfece de tundere fără fir easycut 110/18v p4a set gata de utilizare, 18v (gri închis/turcoaz, baterie li-ion 2.0ah, power for all...



Cu foarfeca de tundere fara fir EasyCut 110/18V P4A de la GARDENA, taierea crengilor in copaci si tufisuri este deosebit de usor. Datorită greutății sale reduse de 1,9 kg, se potrivește confortabil în mâinile tale în timpul îngrijirii copacilor și este confortabil de utilizat pe o perioadă lungă de timp. Ramurile de până la 2,5 metri înălțime pot fi ușor accesibile de la sol. Datorită suportului puternic al bateriei POWER FOR ALL, tăierile reușesc fără mare efort. Datorită cuțitelor originale GARDENA din oțel călit, fabricate în Germania, sunt posibile tăieturi curate și netede în lemn proaspăt cu un diametru de până la 28 mm. Cuțitele au un strat antiaderent și sunt șlefuite cu precizie, astfel încât niciun butaș să nu se lipească de capul de tăiere subțire. Manerul ergonomic asigura o manevrare confortabila cu un echilibru perfect. Un afișaj LED integrat în mâner oferă informații despre starea de încărcare a bateriei. Foarfecele de tăiat fără fir EasyCut 110/18V P4A sunt furnizate ca set gata de utilizare, cu un încărcător și o baterie POWER FOR ALL de 2,0 Ah 18V. Poate fi folosită și orice altă baterie POWER FOR ALL ALLIANCE de 18V, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii inter-brand ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani. Poate fi folosită și orice altă baterie POWER FOR ALL ALLIANCE de 18V, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii inter-brand ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani. Poate fi folosită și orice altă baterie POWER FOR ALL ALLIANCE de 18V, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii inter-brand ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricate în China
seria EasyCut
Scopul utilizării Tăierea lăstarilor tineri și a ramurilor proaspete prin apăsarea unui buton
bypass prin principiul tăierii
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți, 2 Ah
afișează indicator LED al nivelului de încărcare în mâner
Mâner Mâner ergonomic
înălțime de lucru până la 2,5 metri
capacitate de taiere 2,8 cm
caracteristică Cuțite șlefuite cu precizie, acoperite cu antiaderență, din oțel călit, fabricate în Germania
Informații suplimentare Durată de funcționare până la 200 de tăieturi
Notă Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii disponibile Aparatură cuțit, încărcător, baterie 2.0 Ah 18V POWER FOR ALL
Dimensiuni Latime: 61 mm
Greutate 1,9 kg

GARDENA
14772-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare