Duză pentru bandă de capăt cu micro-drip-System GARDENA, 5 bucăți

Duză pentru bandă de capăt cu micro-drip-System GARDENA, 5 bucăți



În sistemele de micro-picurare GARDENA, duza pentru bandă de capăt GARDENA asigură că zonele lungi și înguste sunt udate în două direcții. Un pulverizator fin iese din duza benzii de capăt cu o rază de acțiune de 2,75 metri într-o direcție, cu o lățime de pulverizare de până la 60 cm. Instalarea pe conducta de instalare de 13 mm este ușoară și funcționează fie cu instrumentul de instalare direct în țeavă, fie prin utilizarea piesei în T pentru duzele de pulverizare. Duza pentru bandă de capăt poate fi atașată la marginea patului în doar câțiva pași simpli și este imediat gata de utilizare. Poziția duzei Micro-Drip-System poate fi ridicată cu tubul de extensie disponibil separat pentru duzele de pulverizare (Art. Nr. 13326-20). Aceasta înseamnă că plantele mai înalte pot fi udate și de sus. În combinație cu supapa de închidere (art. nr. 13207-20) este posibilă reglarea continuă a debitului de apă sau închiderea toroanelor individuale ale conductei de conectare. Acest lucru asigură o irigare optimă, care economisește apă. Datorită designului intuitiv, modelul de pulverizare poate fi văzut pe capul de pulverizare, ceea ce înseamnă că toate duzele de pulverizare GARDENA pot fi distinse clar unele de altele. Produsul de calitate este fabricat in Germania.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Sistem de picurare eries Micro
Piesele de sistem pentru sistemul de picurare
Scopul utilizării Pentru udarea paturilor înguste
Numar de piese 5 bucati
conexiuni 13mm
tehnologie de conectare Pentru înșurubare
service Ușor de instalat, fie conectați-l direct în conducta de instalare de 13 mm utilizând unealta de asamblare (Art. Nr. 13313-20), fie în piesa T pentru duze de pulverizare (Art. Nr. 13206-20).
Lățimea explozivilor de performanță de până la 0,6 metri
distanta de aruncare pana la 2,75 metri
caracteristică Model de pulverizare clar recunoscut după designul intuitiv
Notă Noua tehnologie de conectare „Quick & Easy” îmbunătățită poate fi utilizată cu toate sistemele de irigare GARDENA anterioare (compatibile cu versiunea inversă)
Accesorii opționale Supapă de închidere nr. 13207-20, tub prelungitor pentru duze de pulverizare nr. 13326-20

GARDENA
13318-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare