Spray de irigare ecoline gardena

Spray de irigare ecoline gardena



Pulverizatorul de apă EcoLine de la GARDENA este un pulverizator de impuls confortabil, cu o singură mână, pentru udarea blândă a paturilor, a plantelor în ghivece și a zonelor verzi. Făcând acest lucru, ea se angajează pe deplin față de sustenabilitate. Componentele din plastic de pe mânerul ergonomic sunt realizate din mai mult de 65% material reciclat. Elementele metalice de înaltă calitate de pe capul de duș realizate din mai mult de 45% material reciclat completează armonios aspectul de înaltă calitate. Un accent deosebit a fost pus și pe calitate, funcționalitate și durabilitate. Aspersorul cu apă EcoLine este rezistent la îngheț și UV și poate rezista chiar și la cea mai grea utilizare în aer liber. Produsele EcoLine pentru udare sunt desigur compatibile cu toate produsele din Sistemul Original GARDENA. Totul se potrivește perfect și este impermeabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria EcoLine
Scopul de utilizare Pentru udarea delicată a plantelor în ghivece și a spațiilor verzi
tehnologie de conectare GARDENA Sistem de racordare a furtunului
service Blocare permanentă, declanșare cu impuls, volum de apă reglabil la infinit, posibilă operare cu o singură mână
jet de apă formează jet de duș
Mâner Mâner ergonomic
Informații suplimentare Dispozitivele de conectare din noua gamă GARDENA EcoLine sunt alegerea firească pentru grădinarii pasionați. Sunt fabricate în mod durabil cu materiale reciclate și impresionează prin calitatea lor fără compromisuri, durabilitate, design atractiv și ușurință maximă de utilizare.
Notă Ambalajul produselor EcoLine este format 100% din carton ondulat reciclat și reciclabil și este imprimat cu cerneală pe bază de apă.

GARDENA
18910-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare