Aspersor pătrat ecoline gardena (negru/turcoaz, până la max. 220 m²)

Aspersor pătrat ecoline gardena (negru/turcoaz, până la max. 220 m²)Aspersorul EcoLine Square de la GARDENA este folosit pentru udarea uniformă a gazonului dreptunghiular și pătrat. El este pe deplin dedicat durabilității. Componentele din plastic sunt realizate din mai mult de 65% material reciclat. Elementele metalice de înaltă calitate realizate din mai mult de 25% material reciclat completează armonios aspectul valoros. Un accent deosebit a fost pus și pe calitate, funcționalitate și durabilitate. Aspersorul pătrat EcoLine este rezistent la îngheț și UV și poate rezista chiar și la cele mai mari solicitări în aer liber. Tuburile de duză din aluminiu asigură o rezistență ridicată la rupere. Gama este reglabilă continuu, filtrul metalic detașabil previne pătrunderea murdăriei, iar în pachetul de livrare este inclus un ac de curățare pentru curățarea duzelor înfundate. Produsele EcoLine pentru udare sunt desigur compatibile cu toate produsele din Sistemul Original GARDENA. Totul se potrivește perfect și este impermeabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Facut in Germania
seria EcoLine
Scopul de utilizare Pentru udarea uniformă a gazonului dreptunghiular și pătrat
Performanță Suprafață irigată de la 90 m² la 220 m²
lățimea explozivelor de până la 13 metri
distanta de aruncare de la 7 la 17 metri
tehnologie de conectare GARDENA Sistem de racordare a furtunului
caracteristică Interval reglabil infinit
Informații suplimentare Dispozitivele de conectare din noua gamă GARDENA EcoLine sunt alegerea firească pentru grădinarii pasionați. Sunt fabricate în mod durabil cu materiale reciclate și impresionează prin calitatea fără compromisuri, durabilitatea, designul atractiv și ușurința maximă de utilizare.
Notă Ambalajul produselor EcoLine este format 100% din carton ondulat reciclat și reciclabil și este imprimat cu cerneală pe bază de apă.
Accesorii disponibile ac de curatare

GARDENA
18920-20

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare