Ajutoare practice fischer, mutare și mutare, dibluri (gri deschis/rosu, 76 bucati)

Ajutoare practice fischer, mutare și mutare, dibluri (gri deschis/rosu, 76 bucati)110,00 lei

Cutia de ajutor practică fischer pentru mutare și mutare conține 35 de dibluri DUOPOWER presortate în două dimensiuni diferite, șuruburi cu cap, cârlige unghiulare, cârlige rotunde, un bit de șurubelniță și un deschizător de sticle. Gama este ideală pentru toate soluțiile de fixare pentru mutare și mutare. Fișca universală fischer DUOPOWER oferă valori de reținere foarte bune datorită a 2 componente: În funcție de materialul de construcție, componenta gri din nailon de înaltă calitate activează automat principiu funcțional (întindere, pliere, înnodare) pentru cea mai bună fixare. Aripile de expansiune ale componentei roșii susțin splay-ul sigur și oferă o siguranță suplimentară componentei gri. Blocajele pronunțate anti-rotație se blochează în materialul de construcție și împiedică rotirea în gaura de foraj. Deschiderea cu desfășurare lină asigură fixarea ușoară a șurubului și ghidarea și fixarea în siguranță în canalul șurubului. Fischer DUOPOWER previne strângerea excesivă a șurubului și oferă ancorei cel mai bun feedback posibil (factor de bine). Puteți simți că diblul se așează perfect. Marginea formată pe capul diblului împiedică, de asemenea, alunecarea diblului în gaura de foraj.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 38 BUCATI Livrare: 31.05.2023 - 06.06.2023
stoc furnizor


 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

Ne puteti contacta la 0371.231.262
 

Ne puteti contacta la 0371.231.262

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Facut in Germania
seria Ajutoare practice, DUOPOWER
număr de bucăți sortiment de 76 de bucăți
material nailon 2 componente
Dimensiuni diametrul gaurii de la 5 mm la 6 mm
lungimea ancorei de la 25 mm la 30 mm
șuruburi Tipuri adecvate Șuruburi pentru lemn, șuruburi din PAL, șuruburi de fixare
Incluse 10x șuruburi cu cap 3,5x35 ZPF, 12x șuruburi cu cap 4,5x40 ZPF, 3x cârlige unghiulare 3,5x39, 4x cârlige unghiulare 4,5x47, 2x cârlige rotunde 3,5x56, 4x cârlige rotunde 3,5x56, 4x cârlige rotunde 3,5x4.
recipient cutie de plastic
Conținut 15 DUOPOWER 5 x 25, 20 DUOPOWER 6 x 30 inclusiv șuruburi adecvate, 1x bit PZ 2, 1x deschizător de sticle SX
Exemple de aplicații Detectoare de mișcare, cutii poștale, plafoniere, șine pentru perdele, șine de ghidare pentru jaluzele, dulapuri cu oglindă luminoasă, rafturi de perete luminoase, lumini, semne / numere de case, plinte
Materiale de construcție adecvate Beton, gips-carton, plăci din fibre de ghips, gips-carton, tavane cu cavitate din cărămidă/beton, cărămidă tubulară, cărămidă nisip-var perforată, cărămidă solidă nisip-var, bloc gol de beton ușor, piatră solidă din beton ușor, piatră naturală, aerată beton, PAL, panouri solide din gips, caramida plina
caracteristică Funcții sigure pentru materiale de construcție solide (expandibile), perforate și panouri (clape/noduri)
Informații suplimentare Cutia de înaltă calitate din plastic rezistent la impact cu capac transparent oferă o privire de ansamblu dintr-o privire. Cutia practică de ajutor poate fi închisă etanș și reumplută cu dibluri.
Notă Cu margine, potrivit pentru instalare prepoziționată.

fischer
547212

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare