Șuruburi cu dibluri fischer fixtainer, set de șuruburi (210 bucăți)

Șuruburi cu dibluri fischer fixtainer, set de șuruburi (210 bucăți)



Sortimentul de șuruburi fischer FixTainer cu dibluri conține 180 de șuruburi pre-sortate, cu antrenare PZ2, în două dimensiuni diferite, precum și 30 de șuruburi de siguranță cu șaibe presate. Șuruburile pentru dibluri incluse se potrivesc optim cu diblurile fischer obișnuite, cum ar fi DUOPOWER, SX și S cu diametre de 6, 8 și 10 mm, precum și diblurile de gips-carton DUOBLADE GK și diblurile metalice de gips-carton GKM. În legătură cu diblurile, șuruburile sunt potrivite, de exemplu, pentru atașarea consolelor TV, luminilor, dulapurilor cu oglindă luminoasă, hote extractoare, sisteme de cutie poștală, tablouri, jaluzele, șine pentru perdele, corpuri de lavabo, corpuri sanitare/încălzire/aer condiționat sau facilități de baie și toaletă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Facut in Germania
număr de bucăți 210 bucăți / bucăți
material otel
drive Inside TORX T, Phillips PZ, hexagon, dimensiune PZ2, SW13 / TX40
container fischer FIXtainer box
Conținut 120x șuruburi cu cap 4,5x40mm și 60x șuruburi cu cap 5x55mm (unitate PZ2), 30x șuruburi de siguranță 7x69mm (șaibă presată, antrenare hexagonală și TORX)
Materiale de construcție adecvate Beton, cărămizi bloc (cu goluri), cărămizi goale, cărămidă nisip-var, beton celular, cărămizi pline, plăci de gips-carton
Informații suplimentare FixTainer de înaltă calitate pentru reumplere asigură o ordine optimă cu compartimente variabile și separatoare detașabile. Cutiile FixTainer sunt echipate cu un maner de transport si un capac transparent. Ele pot fi conectate ferm între ele și astfel stivuite. De asemenea, sunt compatibile cu sistemul Sortimo L-Boxx.

fischer
553347

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare