Șuruburi cu dibluri fischer master box, set de șuruburi (112 bucăți)

Șuruburi cu dibluri fischer master box, set de șuruburi (112 bucăți)



Sortimentul fischer MEISTER BOX cu șuruburi cu diblu conține 100 de șuruburi pre-sortate cu antrenare PZ2 în două dimensiuni diferite, precum și 12 șuruburi de siguranță cu șaibe presate. Șuruburile pentru dibluri incluse se potrivesc optim cu diblurile fischer obișnuite, cum ar fi DUOPOWER, SX și S cu diametre de 6, 8 și 10 mm, precum și diblurile de gips-carton DUOBLADE GK și diblurile metalice de gips-carton GKM. În legătură cu diblurile, șuruburile sunt potrivite, de exemplu, pentru atașarea consolelor TV, luminilor, dulapuri cu oglindă luminoasă, hote extractoare, sisteme de cutie poștală, tablouri, jaluzele, șine pentru perdele, corpuri de lavabo, corpuri sanitare/încălzire/climatizare sau facilități de baie și toaletă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Facut in Germania
număr de bucăți 112 bucăți / bucăți
material otel
drive Inside TORX T, Phillips PZ, hexagon, dimensiune PZ2, SW13 / TX40
Dimensiuni diametru de la 4,5 mm la 7 mm
lungime de la 40 mm la 69 mm
recipient cutie de plastic
Conținut 60x șuruburi cu cap 4,5x40mm și 40x șuruburi cu cap 5x55mm (unitate PZ2), 12x șuruburi de siguranță 7x69mm (șaibă presată, antrenare hexagonală și TORX)
Exemple de aplicare Dulapuri de perete, rafturi de perete
Materiale de construcție adecvate Beton, cărămizi bloc (cu goluri), cărămizi goale, cărămidă nisip-var, beton celular, cărămizi pline, plăci de gips-carton
Informații suplimentare Cutia principală din plastic de înaltă calitate, rezistent la impact, este ideală pentru ateliere și șantiere. Capacul transparent oferă o imagine de ansamblu dintr-o privire. Cutia master fischer poate fi închisă etanș și reumplută cu dibluri sau șuruburi.

fischer
553348

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare